.G Hishyro K-432

Un relat de: frederic
Pel carrer la gent us mira de cua d'ull. La dona amb qui passeges no fa per tu. Ella mig pam més alta, jove i bonica, caminar sofisticat sobre talons d'agulla, abric de pells de marta tot i la xafogor del ple juliol, pentinat lluent d'estilista, maquillatge acuradíssim i eficaç, i tu... el de sempre.

Però ella ha irromput en la teva vida i ara et toca a tu portar la iniciativa. Cal parlar-ho d'una vegada i amb claredat; posant els punts sobre les is i deixant de banda ambigüitats i incerteses. Per això, amorosament, en sortir del sex-shop, la menes cap al bar de l'Astòria, l'espai tranquil i acollidor que has escollit per obrir el teu cor i oferir-li la teva ànima exposada i vulnerable.

En asseure-us a taula ella, inconvenientment, fa per treure's les pells. Però un moviment àgil i expert del teu índex fa que se'n desdigui. Al capdavall, ella ni s'acalora ni sua, i sota l'abric no hi du més que les lligacames i una sedosa nuesa, reserva d'intimitats.

Demanes beguda. Ella pren un Clover Club. Tu ja t'has empassat tres quarts de litre de Vitxí Català i el nus a la gola no se't dilueix. Perquè no saps si et comprendrà; perquè tens por que et refusi; perquè no hi ha paraules prou tendres ni prou dolces per explicar tot allò que tu sents quan esteu junts.

Encarats a taula, doncs, mentre que no et decideixes a entrar en matèria, per omplir, vas recitant la lletania de fórmules d'autopromoció que sempre gastes en les primeres cites. A voltes, quan ella se't decanta endavant com moguda per l' interès del que li contes, tot dipositant càlidament la seva perfecta manicura sobre les teves mans, se li obre l'escot i a tu se t'encasta la mirada -oh meravella de disseny!- sobre la gloriosa piga de l'arrencada del pit esquerra que li apunta. Aquest és el moment. O ara o mai. Tingues el comandament a punt per si de cas. Asserena't. Respira fons... coratge!

- Mira, croqueteta, és cert que ens coneixem de fa poc, però jo... ja fa temps que... vols ser la meva nina inflable?

Comentaris