Fent realitat els meus somnis

Un relat de: petakin
La veritat:

La veritat, és que odio esperar a la gent, i per això, sempre arribo tard. De fet també odio arribar tard, així que d'aquesta manera, sempre arribo tard, poc tard, però tard al cap i a la fi.
Pot ser el que més odio de tot, és arribar tard i a sobre, haver d'esperar, això sí que no ho suporto.

La veritat, és que m'encanten les albes quan surt el sol i els capvespres quan es pon, però si hagués d'escollir, em quedaria amb veure'l sortir. És més bonic, veure néixer una flor, que veure-la pansir-se, és infinitament més bonic veure néixer un ésser humà, que veure'l morir, per la mateixa raó és infinitament més bonic, veure néixer un dia que veure'l morir.

La Veritat és que visc de somnis, perquè m'encanta somniar... En realitat, visc de camins, els camins que duguin a fer realitat els meus somnis. Visc de fer els somnis realitat, visc de córrer carreres i assolir la meta.
Visc de caminar i de quilòmetres, de camins i somnis, al cap i a la fi.

La veritat, és que aconseguir una cosa que no requereixi esforç per part meva, no em produeix cap tipus de satisfacció. M'agrada haver de suar per aconseguir els meus objectius. Per aquesta raó mai em rendeixo quan fracasso, perquè contra més costi aconseguir-ho, més plaent és el final.

La veritat, és que m'encanta mirar les estrelles, encara que no tingui cap mena de coneixement sobre elles, doncs, no seria capaç de reconèixer-ne cap, inclòs l'óssa major. Tot i així, m'encanta mirar-les, aquells cels estrellats, a sobre nostre, a milers de quilòmetres.
És per això que odio les ciutats, sobretot les grans ciutats com Barcelona. Un pèsol, qui em digui qui ha vist una estrella al bell mig de la Plaça Catalunya.
Mirar les estrelles i jo mateix, inventar-me les formes, quan uneixo unes estrelles amb unes altres amb unes línies imaginàries, com qui mira un núvol i hi veu la forma d'un gos o un avió.
Mirar les estrelles i imaginar-me altres mons, altres planetes, altres vides, altres somnis, altres maneres d'odiar i sobretot, altres maneres d'estimar.

Comentaris

  • Marteta | 27-05-2014 | Valoració: 10

    M'ha agradat la forma en que has connectat les idees d'aquest relat. Els camins, els somnis, les estrelles, la imaginació... tot això és en si mateix la vida.

    Marta

l´Autor

Foto de perfil de petakin

petakin

20 Relats

25 Comentaris

22323 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia: