e-mail

Un relat de: petakin
Per: alba_torelló@hotmail.com
Assumpte: ?
Inserir: Dades adjuntes, Fotos.


Estimar-te és un assumpte?
Ara mateix, és el que més em passa pel cap: estimar-te i sentir cada cop que penso: merda alba, perquè no estem junts abraçant-nos, que t'estimo més.!
Sis mesos, visca els nuvis, segons comptes meus per això ja saps que són mínim 5 anys. M'agrada. Saps que vaig somniar amb tu l'altre dia?
Vaig somniar que jo ja era un bomber fet i dret, i tu estaves a punt d'acabar la carrera i seguíem junts, lògicament, i llavors decidíem independitzar-nos, i era tot molt maco. T'ho dic, eh! Em va agradar molt, a més a més, al matí següent em vaig despertar i el recordava perfectament. Anàvem a mirar molts pisos, i acabem vivint a sant just, (no es broma, a la teva ciutat) i el teu pare ens pagava el pis, per el tema que no vol que ens hipotequem i perquè em deu estimar molt. I cada mes, nosaltres li pagàvem una part proporcional. Estàvem junts quasi tot el temps, i fèiem l'amor molts i molts i molts cops, llavors tu te n'anaves de "juerga" amb les teves amigues i jo amb els meus amics de sant cu, perquè me'ls estimo moltíssim. Tot anava perfecte, a vegades discutíem perquè em veies flirtejar amb les veïnes, no això es broma jo mai faria alguna cosa així, però era per posar-li emoció al somni. Llavors cada cop que discutíem, ho resolíem fàcilment amb tres paraules maques d'aquestes que tu dius que jo sé dir molt bé i fèiem l'amor un altre cop. I quan acabàvem jo em posava a cuinar el sopar, i tu a regar el nostre llimoner. I havies deixat de fumar i sopàvem junts i desprès anàvem al menjador a veure alguna pel·lícula que mai acabàvem de veure, ja que entre una cosa i l'altre, ja sabem que tu amb mi, no pots acabar de veure mai una peli, perquè ja sabem que passa.
A vegades també sortíem a fer un gelat o anàvem a casa dels teus pares a fer un pictionary, o a qui a sant Cugat a fer algun poker així amb els meus amics. El millor per això era l'estiu, perquè ens fotíem uns viatges que tela marinera, que si ara ribera de maya, que si ara Austràlia, que si malta, que passàvem per Egipte només per posar-nos morenos... Desprès tu guanyaves molts diners i jo em convertia en el millor bomber de la història i compràvem un piset allà al país basc, davant de la platja de la concha, tot molt maco.


Saps que? M'encanta somniar amb tu, perquè veig realment que quan sóc amb tu és com si estigues en un somni que tot passa molt de presa i de sobte m'haig de despertar, tot ràpid perquè el temps passa volant semblen deu minuts i han passat com sis hores . I m'aixeco i penso que si no ho sé si tota aquesta tarda ha sigut un somni o ha passat de veritat.

Necessito de tu, necessito xuclar-te per poder ser feliç. necessito que em parlis, que em cridis, que m'escoltis, que em facis petons, molts petons, que m'abrasis, que em diguis que soc el teu nen, que m'estimes, necessito dir-te que testi'm, que depenc de tu, i en el fons no m'agrada pensar que algun dia potser tot s'acaba i no vull, perquè sóc massa feliç així amb tu.
Tinc por, que trobis algú millor, sé que t'ho dic sempre, però, no ho sé: que algun dia em diguis, mira Martí si estic molt be amb tu, però, aquell tio, no ho sé m'agrada molt. Perquè tu ara aniràs a la universitat, i jo encara he de fer la merda de segon de batx.. I a segon de batx, lligues poc, perquè t'has de preocupar molt d'estudiar per la selectivitat. I Jo tindré molt poques possibilitats de trobar algú en canvi tu, tindràs moltes. A més a més he estat mirant fotos teves, i ets massa guapa.
I vols saber més? Que no paro de regar la planta que em vas regalar, i li parlo de tu, perquè es molt bo parlar-li a les plantes perquè els hi dónes diòxid de carboni, i així les fas créixer amb més amor. I estic com dies sencers parlant a les plantes de tu. També t'haig de dir que no paro descriure a la llibreta que em vas regalar per el meu aniversari, i encara més ploro si llegeixo coses o penso molt amb tu, ploro per tu, perquè vull estar amb tu, olorar-te, esnifar-te, etc..

Testi'm,





Martí Casas

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de petakin

petakin

20 Relats

25 Comentaris

22378 Lectures

Valoració de l'autor: 9.55

Biografia: