Estels

Un relat de: Iona
Era tard, vaig alçar els ulls per gaudir de la negra nit, espurnejada per centenars d’estels brillants. Recordo el mot brillant, és el que li deia el meu avi a la meva iaia “Ets un brillant sense polir” Sempre ho vaig entendre com un preciós compliment, però ara, escrivint aquestes paraules no n’estic del tot segura. I parlant de compliments, els sincers i els hipòcrites, els suaus, els barroers i els maldestres, i els plens de timidesa.

Ens agraden, no hi podem fer res, ens ruboritzen i ens fan sentir plens de vida. Però la vida és curta, al imaginar-nos enmig la immensitat de l’univers ple d’estels.

Estels, aquest cel estrellat , un sostre que ens té atrapats. Un mon immens per viure i descobrir. Mai no es tard ... i vaig alçar els ulls per gaudir ....

Comentaris

  • MERAVELLÓS I FANTÀSTIC[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 29-11-2020 | Valoració: 10


    Aquí en aquest relat, he notat que t'agraden moltíssim els estels. El teu avi si va dir el mot "brillant" a la teua iaia, és que la veia com un estel.
    Un plaer de lectura, Iona6.
    Gràcies per compartir les teves vivències.
    Salutacions.
    PERLA DE VELLUT

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

85 Relats

324 Comentaris

30018 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir