ESPURNES D'OR LLUEXEN SOBRE EL BLAU DEL MAR

Un relat de: Josep Ventura

Ja hem quedat amb en Ciscu i els altres amics que avui hi anirem tots amb el flamant Seat 1500 que s’ha comprat en Tonet, el taxista, i que tornarem a la matinada alta, doncs demà al migdia la Maeve se’n va cap el seu país i ella i jo volem aprofitar tota l’estona que puguem per estar junts.
Hem anat al lloc on ens varem conèixer, hem begut un combinat assentats a las mateixes cadires i la mateixa taula en un racó del jardí de la sala de festes.
Escoltem la música d’en Tom Jones i ballem sense pensar en el temps. Molt junts sentin la calor dels nostres cossos, amb els nostres pensaments embriagats de sensacions i d’una tendresa embolicada amb llargs silencis.
Em seguit el passeig del mar amb les palmeres i els til•lers, els camins de roques, la sorra i les barques. Asseguts a la platja, veiem com les llums dels pescadors es fonen a l’horitzó de la nit i l’aigua d’un mar tremolós és un mirall de lluna que reflexa desitjos i amaga petons.
De la copa de la passió hem begut unes gotes del vi dolç del sexe. Quan la lluna s’ha fet fonedissa darrere la carena del castell les estrelles s’amagaven vergonyoses i unes guspires d’or començaven a lluir sobre el blau del mar. Les gavines que es desperten cridaneres ens troben asseguts a la sorra de la platja, abraçats i d’esquena a la nit que s’acaba, com el temps per estar junts.




Comentaris

  • preciós josep...[Ofensiu]
    joandemataro | 06-06-2011 | Valoració: 10

    un relat ple de poesia, sensacions, sentiment i ple de perles precioses, et felicito
    i t'agraeixo molt els teus comentaris
    fins aviat
    joan

  • D'esquena a la nit[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 05-06-2011 | Valoració: 10

    D'esquena a la nit es poden fer tantes coses! M'ha semblat una frase preciosa per a descriure moments com aquests. Si parles d'un 1.500 deus parlar de fa una pila d'anys, oi? Dels anys seixanta, potser? Bon i gran relat, poètic, descriptiu, recordant paisatges, però sobretot, recordant-la a ella. I aquesta "ella" que tots hem tingut no s'esborra mai. gràcies per fer-me recordar la meva"ella" a través de la teva. (Tranquil, que la meva no era estrangera). Una abraçada Josep i un plaer de nou llegir-te.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Josep Ventura

Josep Ventura

116 Relats

491 Comentaris

95794 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
Vaig néixer abans de l’any del fred entre Barcelona i Girona, em varen obligar a aprendre una llengua i es varen oblidar de la meva.
El meu vici es llegir, la meva il•lusió escriure.
Sóc un enamorat del mar, apassionat de l’Emporda, i caçador de la muntanya.

Llegir es la gana insatisfeta del pensament.

Les paraules foren inventades com primitives armes contra la desesperació.

regastell@hotmail.com