Escrits de mitjanit

Un relat de: sensecor

Crec que no seria capaç de enumerar la quantitat de gent que ha entrat i ha sortit de la meva vida, ni tampoc sóc conscient, al menys no del tot, del que cadascuna d'aquestes persones m'han fet canviar (ja sigui per bé o malament). A dia d'avui moltes d'aquestes persones importants han desaparegut (s'entén), i altres potser estiguin en procés de fer-ho, encara que potser jo no sigui conscient d'això, i prefereixo que sigui així, perquè només de pensar que puc perdre a alguna de les persones que tinc al meu voltant...em trenca l'ànima. Abans això no em feia plorar, o al menys no sincerament, les persones que se m'escapaven ho feien poc a poc com si fos alguna cosa natural, alguna cosa que l'acabes assumint, en canvi ara em nego a acceptar tant de canvi, i jo no crec que aquesta sigui la manera de madurar i fer-me més fort. Han d'haver-hi moltes altres formes, estic seguir. I tu que estàs llegint...a tu et perdre o es que ni tan sols te tingut?

Ja ho veus, no sempre em va bé...

I ara que em queda?
aquell racó on vas anar a plorar tantes vegades?
a aquell al que vas prometre no tornar?
has tornat, ho has fet, i encara no ho vols reconèixer
tornaràs a caure a aquell racó que sap tant de tu
aquell racó que només et veu vessar llàgrimes
on ningú pot veure't
on aconsegueixes evadir-te de la realitat
i ara què?
ara ja tot més igual!
Només toca tornar a començar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191966 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.