ESCLAUS DE LA UNIÓ: CAPÍTOL 24: PREPARATIUS

Un relat de: Raül Gay Pau
- Com van els preparatius, Consellera Quiren? - Pregunte.
- Oh, gran Abtaca, els esquadrons letals estan avisats. Com la seua excel·lència va ordenar, primer avisem a tot el grup de l'esquadró letal de la mort, però els altres també estan avisats. - Em respon la Consellera Quiren.
- Bé, açò està bé. - Dic. - Quant temps tardaran?
- Un parell de dies per a reunir als de l'esquadró letal de la mort. - Respon la Consellera Quiren. - Més per a la resta. És que ells es troben molt lluny…
- No fa falta que es justifique.- Responc. - Jo mateix vaig ordenar i vaig supervisar les seues destinacions. Soc conscient del lluny que estan.
- Ho sent, la meua excel·lència Abtaca. - Em diu la Consellera Quiren.
- Bé, no podem fer molt més que esperar i veure com funciona el nou experiment. - Comente.
- Es refereix a…- Comença a dir la Consellera Quiren.
- Efectivament. - La curt. - Aquell militar inferior que va venir de Añilop i que, al final, va ser el que ens va donar la pista per a trobar a XX1, ha tolerat bastant ben el nou sèrum. Si és eficient, açò ens estalviarà tot l'ovacione dels nanobots. El nou sèrum fa que la pell i els músculs siguen igual de forts que l'acer, a més, fa més gran al subjecte i no necessita menjar tant, més que un humà, però no com els esquadrons letals. Si funciona, substituirem a tots els membres dels esquadrons letals per açò, així estalviarem grefeteno. Solament per a un nou membre dels esquadrons letals es necessita processar quilos i quilos per a fer una miserable placa. No, necessitem una mica millor. Si el subjecte aconsegueix derrotar a XX1, el més fort membre dels esquadrons letals, significarà que ha resultat positiu l'experiment, si no, bé, seguirem intentant-ho. Almenys, espere que aconseguisca mantenir entretinguda a XX1. Per cert, necessitem buidar Gendle, ordene a tots els militars i controladors que eliminen a tota la població d'allí. Utilitzarem la ciutat com a base per a exterminar a tots els habitants de Coster. Done ja l'ordre i envie un destacament militar immediatament.
- A les seues ordres, gran Abtaca. - Em diu la Consellera Quiren. - Avui mateix serà buidat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer