Escapada temporal

Un relat de: Tona

Vull fugir. No per ser incapaç d'enfrontar els problemes que em venen al damunt, o les conseqüències de tants errors com he comès aquests últims temps.
Simplement vull marxar lluny. Molt lluny. I tornar d'aquí un temps, quan m'hagi adonat de qui realment he trobat a faltar.

Estic cansada de viure per viure. No tinc cap il·lusió. Cap meta per la que lluitar. Cap raó per la que treballar-me tot un camí.
Estic avorrida de la gent, de l'ambient. Tot és el mateix, cada dia és igual. Rutina.

No trobo sentit a cap dels segons que passen. No trobo el meu lloc en tota aquesta societat, potser és que no el tinc. Tothom segueix un camí, tothom a sabut escollir. Jo em trobo en la cruïlla de totes les direccions possibles...i no n'hi ha cap que em sedueixi. Cap on haig de viatjar, jo?
Estic agobiada, submergida en un passat que se'm menja i un present que em va vomitant a mesura que recordo. Ofegada en uns dies que em sobrevolen sense donar-me res d'especial.
No sé que hi pinto aquí enmig. Vaig destrossant altres cors sense rebre res de bo al meu. Arribant a una terra de ningú, sola.

Vull escapar-me a un lloc on no em conegui ningú. Algun lloc desconegut on aprendre coses noves, on trobar gent nova... on començar una vida nova, encara que sigui per poc temps. Desconnectar de tot el que porto damunt les espatlles. De tot el mal que m'han fet. De totes aquelles històries que pesen tant. De totes aquelles persones que he de, i no puc, oblidar.

Vull marxar, fugir, escapar-me.
I ja seria fora...si no fos per tu.

Comentaris

  • Fugir![Ofensiu]
    George Brown | 14-01-2005

    Tots sempre en algun moment de la vida em volgut fugir, però fugir per què? fugir no deixa de ser una manera d'evitar els problemes, no pas de solucionar-los... fugir és una solució temporal (com bé dius en el títol del relat!), però no definitiva.
    I molt cops si fugim, els problemes és segueixen... a més, com bé dius a l'última frase, sempre hi ha algú que no ens permet fugir (per les raons que siguin...).
    Et diria que molts cops és normal sentir-se que un no encaixa en la societat... bé, no sé si és normal, però a mi em passa, per tant, per mi és normal... en aquest casos, jo el que faig és pensar que el problema no sóc jo, sinó que el problema el tenen tots els altres (digue'm ingenu o digue'm tonto, però molts cops funciona!), i a tirar endavant i a canviar el mon!!
    Felicitats pel relat, m'ha agradat com has expressat aquest sentiment,
    una abraçada,
    Jordi.

l´Autor

Foto de perfil de Tona

Tona

48 Relats

92 Comentaris

65091 Lectures

Valoració de l'autor: 9.28

Biografia:
Tan és com em dic en realitat: Tona ja m'agrada i molta gent em coneix amb aquest, diga-li nom, diga-li abreviatura, diga-li sobre nom.
Un 13 de Gener de fa 20 anys, vaig veure per primer cop la neu desde la finestra de l'hospital d'Igualada, en braços de la meva mare.

Ara visc submergida en aquesta societat com una adolescent més, sempre però, intentant portar la contrària i lluitar per allò que realment val la pena: una llengüa, una cultura... un país.

La meva addicció a escriure no sé pas d'on prové.
Desde els 6 anys que guanyava premis literaris a l'escola, fins ara, amb 18, que els meus relats estan penjats a la xarxa, les lletres m'han tornat boja.
Cada paraula és mol més que una taca sobre un full. No puc descriure-ho. Crec que tot el que una paraula, o una estrofa pot arribar a tansmetre, és la única cosa que no es pot explicar amb paraules.
Bé, ja començo a emparanoiar-me.

Tots els meus escrits estan inspirats en la realitat, tot i que no son tots autobiografics. L'amor, sobretot, ocupa un gran espai en la meva vida.
Van dedicats a persones diferents, a situacions diferents, a enamorats diferents....

Espero que us agradin!
un petó
Tonaaaa!


miyazawa_forever@hotmail.com