Entrar en el món dels adults

Un relat de: Beka
Ja tinc divuit anys!
Des de uns dies abans i després del meu aniversari, tothom em diu entres en el món dels adults.
Really? Flipant! Quina sort la meva! Ja puc decidir un tou de coses!
Comencem!Decidiré a qui votar! Ah, encara no, primer he d'escoltar els consells de la resta. Evident no sóc adulta per prendre una decisió adequada, acabo d'entrar en el món dels adults.
Provaré altra cosa.
Decidiré que no vull estudiar durant un any. Vull viatjar, veure cultures diferents i... UPS! Espera que la mare nonestà d'acord. Encara sóc molt jove per voltar pel món i primer he d'acabar els estudis.
Seguim
.Ah, ja està! M'agradaria compartir pis amb unes amigues! Reclamaré la pensió d'aliments que aquell senyor fa anys que no paga i tindre uns calerons per poder buscar pis abans de trobar feina! Ostres! Que no puc reclamar! La pensió és per mi però l'ha de reclamar la mama! Pobre, no vull que tingui més problemes.
Continuem!Crearé un Glee Club a l'institut! Això sempre m'ha fet gràcia! I la música i el ball són potenciadors per la integració! Ep! Primer ha de passar per junta escolar, jo sola no puc prendre aquestes decisions, he d'escoltar els adults.
Òstia tu! Bé buscaré feina als matins i ajudaré a l'economia familiar. La mare que em va parir! Necessito experiència en totes les feines!
Coi, almenys fa un any podria fotre la culpa de les prohibicions, fat d'oportunitats, limitació de creacions i etc als adults. Sempre pensava que el fet de ser menor d'edat era un desavantatge.
Realitat: la societat i la seva mentalitat és el desavantatge.
Nois i noies tenim un futur ben cardat!

Comentaris

  • comentaris[Ofensiu]
    Noia Targarina | 03-02-2022 | Valoració: 9

    Molt bonic el relat.

    Continua escribint així, val la pena llegir-te!

    Una abraçada noia targarina

  • Què és un adult?[Ofensiu]
    kefas | 01-09-2021


    En temps de la lògica difusa, per a un nadó un nen de 7 anys és un adult i per a un vell de 80 anys un homínid de 35 és un nen.

  • Adults[Ofensiu]
    Prou bé | 30-08-2021

    Al marge que hi ha algunes coses que hauries de revisar quant a l'escriptura, el teu relat m'ha agradat. Benvinguda al món dels adults on ja has après la primera lliçó: cal ser realista perquè no tot és possible ni gratuït (i els 18 anys no són patent de cors...) Hi hauràs d'anar entrant de mica en mica O, si tens pressa, assumir les conseqüències!

    PS talment com si fos la iaia, uffff
    Amb total cordialitat