ELS ESPAIS DE LA GELOSIA

Un relat de: TESS

Un forat pot ser un espai en negatiu. Un espai en negatiu que només s'omple de sentit per oposició al temps en el qual estava ple. Així va succeir amb el calaix de la tauleta de nit. Tots els dies eren iguals, agradablement i potser avorrida i igualment plens. Fins que un dia vaig obrir el calaix, el primer calaix de la tauleta de nit, allà on es guarden habitualment les petiteses quotidianes, i que solem traure i ficar d'una manera inconscient, lleugera, mecànica. Així vaig obrir aquell espai ple de foteses meves i seves, com ara mocadors de paper, clips per al cabell, algun pel ja antic, unes claus que ja no sabem per a què serveixen. I l'espai en negatiu va cridar els meus ulls, ben podria no haver-ho fet, però ho va fer. Hi ha havia un espai buit, un espai negatiu massa gran, que no em va resultar familiar.

Abans, en aquella capsa de preservatius extrasensitius de 24 unitats (més fruit de les ganes d'estalviar que d'una gran passió, confessem-ho) hi havia sis forats, més o menys, o aquesta era la realitat dintre del calaix que jo havia registrat. Però aquell fatídic matí hi havia molts més espais negatius, com a mínim deu més. Mancaven deu preservatius i allà estaven aquells deu espais negatius per recordar-me que jo no els havia agafat, que jo no els havia fet servir amb ell, que no sabia on dimoni havien anat a parar, en aquesta la nostra casa on només nosaltres dos obrim els calaixos, i vaig començar a pensar tot de coses que poguessin explicar aquells espais negatius intrusos i no em venia al cap més que una única explicació, i tractava de rebutjar-la mentre m'asseia sobre el llit, però no la trobava i l'escalfor interior no s'aturava, i des d'aquell dia, cada nit que passo en blanc només penso en l'espai que van deixar aquells condons mentre miro el seu clatell.

Comentaris

  • Hola Tess[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 19-04-2007 | Valoració: 10

    Com la gypsy, jo també t'he llegit en paper en el llibre de microrelats, i només volia transmetre't la meva felicitació per aquest relat que vaig trobar molt encertat, ja quan el vaig llegir el primer cop, tant per l'estructura com per la claredat en el pensament de la protagonista.
    Una abraçada

  • Hola Tess[Ofensiu]
    gypsy | 19-04-2007 | Valoració: 10

    meravellós relat, que he tingut el plaer de llegir en paper, en el llibre de micros.
    Una prosa acurada, directa que transmet tot el que pensa la protagonista.
    A mi també em va encantar, trobar-te!!, sempre m'ha costat això de les coses en public. Sóc una tallada, jeje i trobar-te va ser genial!.

    petonassos, Tess!!!

    gypsy

l´Autor

Foto de perfil de TESS

TESS

6 Relats

7 Comentaris

5933 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Viceversa
Tengo miedo de verte
necesidad de verte
esperanza de verte
desazones de verte.
Tengo ganas de hallarte
preocupación de hallarte
certidumbre de hallarte
pobres dudas de hallarte.
Tengo urgencia de oírte
alegría de oírte
buena suerte de oírte
y temores de oírte.
o sea,
resumiendo
estoy jodido
y radiante
quizá más lo primero
que lo segundo
y también
viceversa
(Mario Benedetti)