Vam ser

Un relat de: TESS

Continua la recerca dels veritables sentiments, alhora que vaig trobant i retrobant les contradiccions. Sento, quan et parlo, tot allò que no em dius, igual que sento en l'aire tot allò que callo. Reserves, mitges veritats, les coses que han passat i que ningú pot esborrar. Records nostàlgics d'allò que va ser, i que ja no és. Quan ens necessitàvem, quan jo anava (i tu) a pit descobert. Quan no hi havia el jo per preservar, quan ens lliuràvem l'un a l'altre de manera total. Quan es comentava cada petita sensació, cada mutació o matís d'un sentiment, buscant la comprensió, o cercant compartir, sentint ganes d'explicar-se perquè sí. Quan no hi havia por a ser jutjats, ni ganes de ser madurs, responsables, uns "jos" més perfectes, sinó de ser amb l'altre.
Res sona com llavors, ni paraules, ni silencis, ni desigs, ni veritats, ni mitges veritats. Quina pena, quin trist sentiment: la pèrdua. No només la pèrdua irreversible dels éssers estimats, que van deixant el món un a un, sinó la pèrdua d'un "va ser".
Un temps, vam ser. Ara, som quelcom diferent. Es nota en els silencis, es nota en les paraules que queden mig dibuixades, que s'esvaeixen. Es nota en la meva ànima, que ja no és famolenca, i en els teus ulls, que ja no són urgents, que tenen un etern vel de tristor. És, potser, una pèrdua inevitable, ni el dol paga la pena.
La pèrdua, allò que defineix els homes. La pèrdua, sense més. O quan l'amor es posa les sabatilles .


Comentaris

  • Dur, punyent...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 24-08-2007 | Valoració: 10

    però al mateix temps seré i real com la vida mateixa. Tot es transforma, i l'enyor per aquell passat que ens feia viure intensament sorgeix inevitablement en el record.
    Una abraçada

  • Nina Abril | 10-04-2007

    "Sento, quan et parlo, tot allò que no em dius, igual que sento en l'aire tot allò que callo"

    Preciós!!

  • la pèrdua...[Ofensiu]
    Lídia Raventós Rigual | 30-03-2007 | Valoració: 8

    hola! no se si et recordes de mi però et vaig coneixer a la presentació del llibre 10x10 microrelats i mira la curiositat m'ha fet llegir algun relat més teu :)!

    la pèrdua sempre deixa un buit... :(

    petons!

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de TESS

TESS

6 Relats

7 Comentaris

5931 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Viceversa
Tengo miedo de verte
necesidad de verte
esperanza de verte
desazones de verte.
Tengo ganas de hallarte
preocupación de hallarte
certidumbre de hallarte
pobres dudas de hallarte.
Tengo urgencia de oírte
alegría de oírte
buena suerte de oírte
y temores de oírte.
o sea,
resumiendo
estoy jodido
y radiante
quizá más lo primero
que lo segundo
y también
viceversa
(Mario Benedetti)