ELLA

Un relat de: laniñasinmiedo

No la conec, però quan la miro sento que podria estar-ho fent tota la vida. Sento que podria passar-me nits senceres besant-la i parlant-li a cau d'orella.
Ni tan sols sé el seu nom, però reconec que podria passar dies sencers observant el seu somriure, sento que podria abraçar-la la resta de l'eternitat i acariciar els seus suaus cabells durant inesgotables instants.
Sé que una vegada a la setmana podria dir-li que l'estimo, i podria escriure-li totes les lletres de totes les cançons que mai ningú ha escrit...
Sé que podria passar-me tota la vida al seu costat, però ni tan sols sé si té gos, o si li agrada la xocolata, si prefereix muntanya o platja... No sé si li fan por les aranyes o si li agraden les margarides... Només sé que podria viatjar amb ella fins la fi del món.

Comentaris

  • guapaaaa![Ofensiu]
    kispar fidu | 08-06-2009


    com vas? fa molt que no sé de tuuuu!
    (bé, sé que ets c.crítika! (ben fet!) i... que no pares! m'agrada!)

    organitzem una pedalada pel Carrilet d'Olot a Girona amb alguns de Relats! No som molts, i de joves menys, però bona gent!

    què me'n dius?¿?

    petoneeeet!
    gemma

    p.d: per cert, si ara amb els exàmens vols el SAF... (saps que el tens gratuït, oi?) jo també el tinc! així que ja saps, fins al 26 de juny, ens podem veure per allà!

    :)

  • Arbequina | 16-09-2007

    Quantes vegades m'haurà passat això a mi...
    Has copsat un sentiment. Bon miniminirelat.

    Una salutació.

    Arbequina.

  • - fins la fi del món -[Ofensiu]
    kispar fidu | 29-07-2007

    últimament no navego massa per aquestes pàgines! (de fet, el que no faig és dedicar un temps a llegir-les...!). Però ara feia una ullada als meus coneguts i he trobat aquest teu de ja fa uns dies!

    és dolç, com tu. m'agrada. Misteriós per la incògnita de la seva identitat. Del seu desconeixement. Perquè tan sols en saps la imatge i només això ja et fa somiar...!

    com va l'estiuet? (l'altre dia als concerts va ser una "visita" fugaç! però és que el primer cop que vaig anar-hi no us vaig veure, i el segon va ser de passada...! perquè elles havien quedat amb uns amics i per fer temps vam dir d'anar-hi!). Últimament sempre ens veiem en instants fugaços, eh! haurem d'augmentar el temps de visita! jejeje

    per cert... ELLA és Ella... (la del carrito? del dia dels cartells?) uo!

    nanit "pequeña martona"!
    Gem's

l´Autor

Foto de perfil de laniñasinmiedo

laniñasinmiedo

8 Relats

17 Comentaris

7747 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Em dic Marta i vaig néixer un càlid 15 de setembre del 1989. Efectivament, vaig néixer el fatídic dia de començar les classes, bé, tampoc ho he portat tan malament, i de fet ara ja fa temps que no coincideix el dia. Visc a Barcelona, concretament al Poble Sec, un barri en procés.

M'agrada escriure, farà uns tres anys que em vaig aficionar a escriure poemes participant als jocs florals de l'escola. Normalment escric en castellà, però això va per èpoques...

El meu nom d'usuari prové del títol d'un poema que em va regalar un amic. Una personeta em va aconsellar que em posés un nom d'alguna cosa important per mi, i així ho vaig fer.

Poca cosa més a dir... M'agrada la música, l'esport, els amics, el cinema i els llibres.

Salut relataires! Ens llegim.