El viatge de la nostra amistat

Un relat de: Lecram

Quan la Pauli em va proposar d'acompanyar-la als Alps de seguida vaig dir-li que sí. Feia poc que ens havíem conegut i no sabia massa d'aquella noia que uns dies enrere m'havia comentat un relat. No obstant, les nostres primeres converses ens havien servit per veure que compartíem una afecció molt especial: la muntanya. Al meu cap, doncs, hi tenia una barreja de sentiment: misteri i aventura. Això feia de la nostra relació quelcom especial.

En Lecram des d'un començament m'havia transmès bones sensacions i la meva naturalesa impulsiva havia apostat per un viatge que a cada minut semblava més incert. Aquesta incertesa, però, m'atreia. L'experiència m'havia ensenyat que la espontaneïtat podia arribar a ser excitant, i l'aventura semblava assegurada.

Passada una setmana ens vàrem trobar, fins aleshores ens havíem vist en un món virtual i ple de codis estranys. Ara, començàrem a elaborar una espècie d'aperitiu del que seria el nostre viatge: únic, i que no tindria cabuda en cap dels coneguts catàlegs de les agencies de viatges.

La Vall d'Aosta a cavall dels Alps francesos i suïssos, el Mont Blanc, el Cervino, el Monte Rosa, el Gran Paradiso ,... ens esperaven.

El dia d'agafar l'avió fins a Torí, la proximitat del gran moment, feia del meu estómac un sac de nervis; esperant a en Lecram a l'aeroport. Es retardava quinze minuts, quan em sonà el mòbil. Una veu desconeguda m'anunciava una notícia terrible: en Lecram havia tingut un accident.

Sortint per un camí sinuós vaig veurem sorprès per un camió, sense donar-me temps a reaccionar vaig caure terraplè avall. A partir d'aquell moment no recordo cap imatge més, fins que vaig despertar a l'hospital amb una terrible sensació de decepció. El viatge no es duria a terme. Una cama trencada i varies costelles fracturades m'ho impedien.

No sabia, però, que en breu en començaria un de nou. Una aventura digna de ser viscuda, que ens duria a conèixer racons inexplorats de nosaltres mateixos. Ho vaig saber quan la Pauli va entrar per la porta, amb un somriure als llavis.

Aquell dia començava el viatge de la nostra amistat...

Comentaris

  • FELICITATS![Ofensiu]
    nuriagau | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Núria Gausachs i Cucala

  • està molt ben portat aquest [Ofensiu]
    ANEROL | 04-07-2007 | Valoració: 10

    relat, cabalcant entre un personatge i la'altre

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

54953 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.com



R en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")