El Temps no cura les ferides

Un relat de: sensecor

Diuen que el temps ho cura tot...però des que vas marxar el temps es va congelar...

El temps no cura les ferides...les ferides només les curen aquelles mateixes persones que te les van obrir...dons el temps només fa que aquesta ferida sigui mes lleu...però la cicatriu continua allà. Aquella cicatriu que només et por esborrar aquella persona que et va fer mal, per petit que sigui...així ho veig jo.
El meu rellotge espera el moment en que et torni a veure, en que tornem a parlar, només t'espera a tu...però se que mai arribaràs, llavors, hem rovello per dintre esperant a que tornis...a que estiguis amb mi, a que siguis meu...
El meu rellotge no funciona amb piles, ni amb el sol...només funciona amb batecs del meu cor cada cop que et tinc aprop meu, cada cop que toco el teu cabell...Per això el meu cor només batega per les nits, perquè somio que et tinc...que beso els teus llavis...però només es un somni, desprès m'aixeco i el rellotge es para de nou...
M'agradaria que un dia agafessis el meu cor, el que vas tocar i al que li vas fer tant de mal, m'agradaria que l'agafessis i al final pugui sentir que torno a viure, que puc respirar, que el meu cor torna a bategar.
I ara amb un adéu m'acomiado...fins a tornar-te a veure...el meu cor anhela la teva arribada, el meu rellotge espera veure't.

Comentaris

  • El temps...[Ofensiu]
    natasha | 20-07-2007

    ... es para fins que apareix un estel en el nostre camí. La tristor de l'escrit només em permet dir-te que no en desanimis, el temps potser no cura però des de la perspectiva permet relativitzar-ho tot i quí sap quan apareixera l'antídot.

    -.-NaTaShA-.-

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191966 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.