El temps de fer mal...

Un relat de: sensecor

Avui em sento feliç, pero en realitat soc infeliç,
perquè tu ja no estàs, encara que mai has estat
i mai estaras al meu costat. No se perquè hem vaig fer il·lusions pensant que entre tu i jo podría passar algo mès, nomès em vaig posar a pensar, que fins al cel podia arribar, pero que estúpid vaig ser, vaig oblidar que per a tu sempre es tems de fer mal, no et prens res en serio i tot ho deixes al joc,i m'agradaria pensar que no em podras oblidar, que en realitat et vaig importar que algo va significar, que no va ser temps perdut encara que no va ser el que vam prometre i no va passar el que voliem, tot es cosa del destí, tu no ets per a mi i això ja ho vaig entendre, quan t'anava a dir el que jo sento per tu, tu estaves al meu costat pero la teva ment estava volant, dons vaig oblidar que per a tu sempre es tems de fer mal.
Avui he despertat, he regresat a la realitat a aquesta cruel realitat,ara si que a acabat aquest gran somni d'amor, voldria estar al teu costat,pero se que ja t'has marxat i se que per a tu a arribat el temps de fer mal.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191956 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.