'El sou dels poetes'

Un relat de: Cirerot

música que entra pels ulls. l'olor salada d'un raig de llum. ets un somni que deixa de ser-ho i torna a semblar-ho. el temps quan s'amaga. l'aigua corrent. ets el sou dels poetes. imatges plaents que s'estiren. tenir-te és un desig, retenir-te un impossible i estimar-te... una bogeria. ets una veu salvatge que m'engrapa pel coll i em crida arran d'orella: abandona't!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer