El meu tren de nadal

Un relat de: sensecor

Vull que aquest Nadal sigui diferent, m'agradaria ser un tren enorme per a poder pujar a tota la meva gent i a cada vagó posar-li un nom diferent perquè cadascun d'ells pugi i es quedi aquí, sempre, sempre amb mi... M'agradaria que cada vagó fos diferent per a fer sentir molt feliç a tota la meva gent i que ells al seu torn convidessin als seus amics per a pujar en el meu tren i recórrer junts el camí... i així poder arribar cadascun al nostre destí.... I potser et preguntaràs que nom duu cada vagó, ara te'ls dic amb tot el cor, comencem doncs per pau, amor, felicitat, prosperitat, fe, èxit, esperança, amistat, solidaritat, força, dedicació, sensibilitat, caritat, suport, carisma, humor, lideratge, riures, amor, tendresa, compassió, riallades i emoció, i també perquè no? potser una mica de dolor, perquè així puguis valorar, tots els vagons pels quals has de passar... cadascun d'ells ho gaudiràs i aquí coneixeràs el valor de l'amistat... i es que no voldràs, del meu tren mai baixar! Però jo no vui que nomès fos un tren de nadal, m'agradaria tot un any per a poder-te demostrar que l'esperit nadalenc si pot perdurar solament és qüestió... que la teva vulguis, al meu tren abordar... i ser part del somni per a convertir-lo en realitat...

Voldría aquest Nadal poder-te regalar tot això i molt més però el més important que jo vull que tinguis és el cor amb les portes ben obertes, per a deixar entrar la llum d'una estrella...i que mai, mai t'allunyis d'ella... doncs solament amb ell trobaràs el Nadal etern.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191983 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.