Egoïsta

Un relat de: rbbarau

Tothom m'estira per tot arreu. A veure qui pot més. A veure qui em guanya i qui aconsegueix que faci el que ell vol. Qui és més egoïsta?
Mil cordes em fan ballar a gust de qui ha aconseguit dominar-les i, com un titella, em moc sense decidir res...
El que jo vull ara és igual, sóc un simple titella i, jo sol no puc fer res.
A veure qui té més poder de convicció, a veure qui em fa més mal amb les paraules o amb els silencis, a veure qui aconsegueix esquerdar-me l'ànima i així fer-me més dèbil. Com més dèbil sóc, més podràs manipular-me.
Jo al mig de tot i tant buida. Qualsevol idea, ara mateix, no seriviria per res.
I amb la veu més agredolça que has sabut fer m'has dit el que mai hagués volgut sentir. Egoïsta. M'has guanyat. M'has fet sentir més sola que mai.
Egoïsta cada pensament. Tot és egoïsta. L'amor és egoïsta, l'amistat és egoïsta. Tot ho és. Tot. El que et sembla que fan perquè et sentis millor, no. Només ho fan per sentir-se millor ells mateixos.
-Jo he estirat més. Me la quedo. Ara em pertany.-I, resignada, esborro el que m'havia atrevit a somiar perquè no era el que esperaven de mi, sóc un simple titella amb els fils enredats.

Comentaris

 • AnNna | 19-04-2006 | Valoració: 10

  no sé si t'havia llegit mai, però és que aquest segon també l'he trobat realment brutal... tot... l'última frase... tot en general... paraules soltes...

  sempre, desgraciadament, ens deixem manipular...

  de veritat, genial... :)

 • Egoïsta[Ofensiu]
  perlanegra | 22-01-2006 | Valoració: 9

  tia ja saps qe jo no entenc com pots esta fent aquest baixillerat quan t´has de dedicar al de lletres... son maquisims els escrits o aquest un cop més ma fet sentir lap ell de gallina ets un crac testimuuuu moltissim Guapa

 • kukaa[Ofensiu]
  _shamandalie_ | 19-01-2006 | Valoració: 10

  tia m'encanta... es preciós, tot tot tot... hi ha cada frase que brrrrr... lo de fer mal amb les paraules i amb els silencis, kina gran vritat deumeu!.. i si realment a mi aixo tb em passa algun cop, k em deixo portar x intentar k tothom estigui content i si faig aixo a aket no li semblara be i si no ho faig aket altre senfadara i llavors ke vull fer? i viinga els filets enredats dakells de ke parlaves.. sisi precios roser, a veure quan parlem! jo fa temps k no publiku rep.. arew kukaa, i segueix skrivint sobretot!

  petunikuus de totes les mides i tots els koloretss

Valoració mitja: 9.67