Dos haikús breus ( Mirades i La poesia)

Un relat de: joandemataro

La mirada

Em vols enganyar?
No baixis ta mirada...
T'ha descobert ja!



La poesia

Com un miracle,
m'ha fet veure la llum,
la poesia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer