DESIG COMPLERT

Un relat de: Enric Tierz Garcia

Avui m’he despertat com si fos un dia normal. No m’hagués pensat pas tot el que he arribat a entendre. Després d’esmorzar fent el cafè mentre em fumava una cigarreta, m’he adonat que pel cap em passava un pensament. Desitjava tenir noves notícies. Volia sentir que alguna cosa m’esperava en un futur proper. I resulta que el destí té un pla preparat per a mi. He desitjat tenir poders i en aquell moment un timbre ha sonat.
I de sobte he desitjat ser feliç. Una sensació de plaer ha corregut pel meu cos. Llavors he pensat que t’estimo. Ahir et vaig veure i em vas seduir, però no em vas parlar. I aquest matí m’has dit que et mories de ganes de veure’m, vindràs de molt lluny expressament per veure’m. Jo creia que trigaríem molt més temps en veure’ns, ara estic en estat d’ebullició.
Tens molta feina i els teus t’ocupen molt de temps. Però tu i jo sabem que ets un esperit lliure i necessites volar. Ahir tenies moltes ganes per poder volar.
Quan estic amb tu les meves orelles escolten musica celestial i les teves paraules queden filtrades. De les paraules que em dius hi ha certs mots que no els entenc. Haig de madurar tot el que em dius, tu i jo estem en estrats diferents.

Ara ho entenc tot. Aquest matí he desitjat veure’t, i aquest desig s’ha fet realitat. Primer pensava que era una simple casualitat. He volgut posar a prova els meus poders, he desitjat que els núvols que tapaven el Sol desapareguessin i el cel en cinc minuts s’ha aclarit. M’he posat a tremolar.

Tinc una gran responsabilitat dins meu. Tinc por al saber que tot el que desitjo es pot complir. He volgut fer un pas més enllà, vull compartir el poder amb altres persones. I resulta que he fet feliç a altres persones.

Ara desitjo l’excel•lència, allò que anhelo des de fa tant de temps.

Comentaris

  • vigila amb el que desitjes[Ofensiu]
    montsepema | 23-04-2012

    bonic relat, i com dic jo vigila amb el que desitges que es pot fer realitat, tant de bo que els bons desitjos es fessin realitat