Depèn de la perspectiva

Un relat de: Jondalar

Va sentir la coneguda remor llunyana del monstre que s'apropava. Havia de protegir-se, fugir del perill, però, com sempre, es trobava en aquell camp de neu blanca, estranyament càlida i sense amagatalls. Hauria d'improvisar i anticipar-se als moviments del cíclop que desfermava aquella violència cega i indiscriminada. Sabia per experiència que acostumava a avançar des del nord, i, erràticament, seguia una trajectòria d'oest a est, en un zig-zag seguit per invariables moments de silenci que antecedien sempre la cíclica i brutal aterrada de l'apèndix mortal d'aquell ésser nerviós i caòtic. Ara ja el sentia mes proper. Ara ja podia començar a divisar l'estela de destrucció que modificava el paisatge al pas ràpid del gegant. Ara ja notava la tremolor en la superfície. El pes de la bèstia. Aquest cop la cadència del seu moviment era brusca, i el moviment de nord a sud era ràpid, mentre que el d'est a oest era mes lent. S'endevinava una fuetada ràpida i seca . Altres cops l'atac era mes pausat, mes durador en el temps, mes predible... Però avui no tenia temps d'arribar a la seguretat relativa del marge mes proper, ni a l'encapçalament ni al peu de pàgina. La seva darrera visió va ser la punta cilíndrica que l'esclafava. El microbi va morir aplastat per un punt i apart.

Comentaris

  • sorprenent[Ofensiu]
    Nurithy | 17-12-2007

    Encara he d'acabar de pair-lo per poder comentar alguna cosa amb sentit. Tot i que amb els refredats que hi ha aquests dies no he pogut evitar d'imaginar-me un microbi de la grip :).

  • Em sembla[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 18-07-2005

    que t'agraden els finals amb sorpresa, no? Però està bé cóm descrius la por, o millor dit el pànic, que el protagonista va seguint fins que el punt i apart l'esclafa.

    Enhorabona per la teva imaginació i sentit de l'humor.

    Salz.

  • M'agradat[Ofensiu]
    Atlàntida | 26-03-2005 | Valoració: 9

    molt el teu relat, per l'original que es.
    Escrius molt bé, espero que et valorin el que vals.
    Segueix així.
    Un petonás.

l´Autor

Foto de perfil de Jondalar

Jondalar

14 Relats

36 Comentaris

27098 Lectures

Valoració de l'autor: 9.35

Biografia:
Sóc de l'Empordà, suposo que un xic tocat per la Tramuntana.

Penso que la sensació mes intensa que es pot tenir en aquesta vida és l'abraçada a una persona que estimes.

Molt agraït per la teva lectura i els comentaris.

pgentzen@hotmail.com