DENBEK

Un relat de: Raül Gay Pau
DENBEK
Una fina boirina avançava pels deserts carrers del que antany va ser una de les més prosperes ciutats de l'antic món. Per onsevulla es veuen edificis en ruïnes o semiensorrats. Fins i tot es poden observar restes d'escombraries espacials i satèl·lits que van caure en l'època que rebia el nom de "L'Ocàs". Havien passat molts anys des d'aquesta època, fins i tot segles. Ara el que queda de l'antic món no és més que fum del que fou.
La ciutat de Denbek, lloc on ens trobem, és un lloc perillós ple de raconets foscos, ni els caníbals s'atreveixen a entrar aquí. Però és que hi ha unes perilloses coses en l'ambient, com si foren virus que no veus. I dic coses perquè no són orgàniques. Però no avancem fets.
Enmig de la boira una misteriosa figura recorre les aparents desèrtics carrers de Denbek. Aquesta figura porta posat un vestit especial. Els seus peus van calçats amb unes botes de pell de vedella mutant, els seus vermellosos pantalons són de polietilé fort, la seua verda camisa de cotó reflector, els seus guants negres són d'escorpí gegant de les cavernes i en la seua cara porta una màscara que filtra l'aire per no contaminar-se de les coses.
Les coses, que ell sàpiga, solament habiten a la ciutat de Denbek, una vegada traspassades les seues muralles l'efecte de les coses desapareix, com si no existiren o solament anaren en un somni. Però ell sabia que aquestes coses eren reals i devia anar amb compte.
Però qui era ell? Doncs ni més ni menys que Cinecau, el famós caça tresors. Després de l'Ocàs, l'anomenada tecnologia perduda, es va tornar una font de diners per qui sabia trobar-la. Es paga bé, molt bé. La gent li pregunta quin és el seu secret per trobar aquestes meravelles antigues. El sol somriu com a resposta. Però nosaltres ja sabem el seu secret. Les aconsegueix de Denbek.
Però qui és aquest misteriós personatge? Ningú sap del seu passat, la seua passada vida és un misteri que solament ell sap, i ben aviat nosaltres. Cinecau era un antic membre dels esquadrons Letals de la Unió, govern que manava en el continent renascut. Però després de la conquesta d'aquest nou territori on havia renascut la civilització, es va adonar que la Unió no era més que un altre govern opressor que solament volia poder i controlar a la població. Cinecau, que per aquell temps tenia un altre nom, donat per la Unió, s'uní a la facció rebel. Però encara que al principi anaven guanyant, la mort grisa va ser massa poderosa per a ells. Un a un aniquilà les seus dels rebels. Qui és la mort grisa? Ni més ni menys que la millor soldat dels esquadrons Letals.
La qüestió és que ell fugí del continent renascut i es va posar a passejar per l'antic món, compost pels cinc continents. Allí va trobar que algunes de les gents que van sobreviure a l'Ocàs, i no van ser portades al continent renascut, havien fet les seues pròpies civilitzacions i poblacions. Ell es dedica a comerciar amb el que troba i a ajudar a la gent. En realitat vol redimir els seus actes com a membre de l'esquadró letal, ja que entre les seues funcions es trobava la de l'assassinat i l'anihilació dels enemics de la Unió.
Un lleu moviment a la seua dreta, entre les ruïnes d'un edifici, posa en guàrdia a Cinecau. Lentament agafa la seua pistola carbonílica, record del seu passat com a membre d'un dels esquadrons Letals, i es disposa a defensar-se.
L'atac és molt ràpid, una pantera mutant del desert s'abalança a la velocitat del raig sobre ell. Però estava preparat. Salta cap enrere dispara a la criatura, roda pel sòl, es torna a aixecar i segueix disparant. La criatura mutant cau al sòl. Cinecau s'apropa al seu enemic batut. Les pústules i tentacles que li surten de l'esquena, mutacions provocades per la radiació, deixen de bombar. La criatura mor.
Cincecau se sent feliç per no haver deixat la seua pistola quan fugí. Aquesta és una arma especial utilitzada per la Unió, es carrega amb energia solar i a més dispara bales generades amb el Co2 de l'atmosfera. L'arma té una cambra d'aire on separa el C de l'O i genera aquestes bales de carboni. Potents, letals i sense límit de munició. A altre l'antic món està ple de Co2, coses de la contaminació d'aquella època passada.
Cinecau segueix avançant pels carrers de Denbek parant esment al seu al voltant, les criatures mutants no són el perill més gran d'aquella ciutat. No que va, el perill ve per part dels Nanozombis. Però Què és un Nanozombi? Cinecau no ho sap al cent per cent. Explicaven les històries que qui entrava en aquesta ciutat li ocorrien coses estranyes, com si alguna cosa controlés el seu cervell i es dediqués a mossegar als altres, els quals també s'infectaven. Els rumors deien que poca gent sobrevivia i solament ho feien els qui en escassos minuts sortien de la ciutat, però aquests perdien parts del seu cos.
Cinecau va pensar que podria haver-hi un virus o un bacteri en l'aire que fes emmalaltir i tornar bojos a la gent, com la ràbia. Així que va decidir amb els diners que havia anat guanyant i els seus sabers provinents de la seua antiga vida, fabricar la mascara que porta ara. Així passejava per la ciutat i no notava gens rar en el seu cos, per això va deduir que realment hi havia alguna cosa en l'aire. El que no s'esperava era que és el que hi havia.
Un dia passejant per la ciutat va veure un cos immòbil d'una persona vestida amb roba estranya. Es va apropar amb molta cura, però de sobte es va aixecar. Aquesta persona tenia mitjana cara metàl·lica i l'altra no, es movia lentament cap a ell arrestant una pesada cama de metall. Cada esforç que es fes consumia part de la seua carn, com si aquell metall tragués la seua energia del cos del seu hoste. Li va disparar una bala al capdavant, recordant relats de zombis de l'Antic món, però aquesta rebota com si res. Aquest metall era molt resistent perquè una bala sortida d'una pistola carbonílica no li fes res. Quan va estar molt prop d'ell va fer un esprint a una velocitat increïble, a Cinecau no li va donar temps a reaccionar, però aquest moviment va semblar que li va consumir el que li quedava de carn en la cara i quan va estar a punt de mossegar-li va desaparéixer. Li va donar temps a veure unes partícules grises i gens més.
Dies després investigant per la ciutat va descobrir un document que parlava del que eren aquestes coses, però no del seu origen. Pel que sembla hi ha nanobots en l'aire, aquests infectaven un cos humà, especifica que solament als humans, per això podies trobar animals per la ciutat, i utilitzava la matèria orgànica del cos per generar més nanobots i controlar el cos. La limitació estava en el fet que quan es consumia tota la carn del cos els nanobots se separaven alliberant-se a l'aire. Per tant com més gent infectés més nanobots hi hauria en suspensió en l'aire. Funcionaven com un virus. El que no posava en aquest document era d'on havien sortit aquests nanobots i amb quina fi. De totes maneres va decidir cridar a aquestes coses Nanozombis, perquè li recordava a les seues lectures.
Però tornem a l'actualitat. Cinecau decideix entrar en un edifici amb les paraules DenTeck, el suposa que això significa Denbek Tecnologia i pensa que allí trobarà coses interessants. Evidentment així és. Cinecau comença a omplir la seua motxilla amb coses petites que encentra, mòbils, tabletas, mp8, comandaments a distància, piles... qualsevol cosa amb la qual comerciar. De sobte una prestatgeria al seu costat cau al sòl. Hi ha com uns 10 Nanozombis recentment infectats, ja que el seu cos encara té la carn en el seu lloc. Pel que sembla un grup de caníbals ha entrat en Denbek fa poc.
Durant l'Ocàs els recursos naturals i els aliments eren molt escassos. Va haver-hi gent que es va passar al canibalisme per poder menjar alguna cosa, ja que amb la superpoblació aquesta era una font considerable d'aliment, o això pensaven ells almenys. Encara avui hi ha molts caníbals escampat per l'Antic món.
Cincecau feu uns passos cap enrere molt lentament perquè els Nanozombis no facen un esprint i amb la seua mà esquerra agafa un tros de ferro que ha vist. Un dels zombis s'abalança sobre ell, buscant mossegar-li el coll. Ell posa la barra de ferro entre ell i el seu enemic, però les metàl·liques dents d'acer ho parteixen.
Cinecau es troba prop de la sortida del mur, així que decideix córrer a gran velocitat. És perseguit a una velocitat tremenda pels Nanozombis. L'activà uns propulsors que té en les botes, cosa que feu que guanyés velocitat. Així i tot els Nanozombis s'apropen massa. Quan ja estan a punt d'agafar-ho aquests cauen desplomats deixant intacta la carn que quedava. Ha aconseguit sortir de Denbek amb un bon botí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer