Crònica Megatrobada 08.12.2005

Un relat de: Màndalf

El primer escamot, a les 19h en punt, es fotia de fred a les portes de l'Almirall. A l'AnNna li tremolaven les ulleres i tot i s'arraulia amb la Tiamat, la rosseta fantàstica que acaba de penjar la crònica. Per això vam decidir fer un "tour de force" i entrar sense trucar ni res. A dins, per uns instats que no fem caure les taules de marbre. Va ser perfecte, perquè immediatament va venir el cambrer. Com que érem molts vam haver de fer dos grups: el primer i el segon (jeje, què bé).

Les converses no van ser res de l'altre món; no vam parlar ni de futbol ni de ties ni de cotxes, ni d'amotos (com ho vam aconseguir durant tan de temps?)... tota l'estona dient "que si" amb el cap i "què maca que estàs" i "què bé que escrius"... en fost diu que té una "turtí-culis" de cavall...

Vam anar a sopar al restaurant "Qui la Mama" o alguna cosa així. Com que la taula era llarga, vam dividir les forçes: adolescents, edat mitjana i antiguitat. Beneir la taula va ser un Marró. I el nom del restaurant, una fal·làcia o una enganyifa, no ho sé ben bé.

Image hosted by Photobucket.com

Entre la Mar i la Conxa, (això que portava uns taps i tot), em van deixar les orelles com les del yedi (si, si, aquell que s'assembla al Jordi Pujol), però jo, seguint l'estratègia inicial, seguia dient que si. Al pròxim aplec em porto el passa-muntanyes i l'MP3. (Veu en off: arribat aquest punt, suposo que us haureu adonat que tot és conya... no sé, no sé).

Con que era Santa Ningú, la Conxa va rebre un ram de floretes que li quedaven perfectes amb el pentinat (no li busqueu segones interpretacions que no n'hi han).

Vam fer un relat aprofitant tot el geni literari que hi havia concentrat a la taula, que s'aixecava sola. Diu que el volen penjar i tot (pels daixonses haurien de penjar a algú... Déu meu quina creu!). Menys mal que no se sap qui va escriure què. Jo només vaig posar que la nit era fosca.

Image hosted by Photobucket.com

En bruixot va insistir en llegir-lo; si he de ser sincer va aconseguir que semblés una història lligada i tot. Per mi que va utilitzar alguns polvets (màgics). Vam brindar amb cava català tots molt contents i eixerits.

Image hosted by Photobucket.com


Vam anar a un local molt elegant a prendre uns sucs i a escampar-los per terra.

Prèviament el sector masculí ens vam confabular i vam fer una juguesca a veure que donava més petons al sector femení (entre nosaltres no valia). A qui guanyava se li feien 69 comentaris.

Image hosted by Photobucket.com

Així que hi va haver una competició de petons i també d'afotos. Quan estava disposat a donar dos petons més a la Patufet, en fost se'm va avançar i li va bufar l'orella (això no compte com a petó). Quan em volia fer una foto entre mig de la Zeela, l'angie (asseguda) i la filladelvent, un conjur del bruixot em va desplaçar. Al final vaig aconseguir ajuntar-me amb els de la meva edat i vam parlar de les pensions (i de les cuixes de la Conxa). La Carme ens va enlluernar amb el flaix i amb altres coses.

Image hosted by Photobucket.com

No vaig aconseguir fer caure totes les begudes perquè la Conxa em va agafar pels.... i em va convèncer de que no calia. En canvi, vaig fer un sinpa solitari així per la cara... em pregunto qui va pagar el meu suc... o encara són allà? Demano disculpes i al qui ho hagi pagat, li dedicaré un relat.


Comprendreu que no faci un comentari de cadascun dels relataires perquè abans la podrieu palmar de iaios (vosaltres, clar). Jo només me'n recordo dels ullets de la Gemma (és el primer que miro en aquests casos, ejem).

A la Zeela jo la volia portar a casa amb el baculandre tan com si com no, però diu que ja havia portat la fulla voladora i res de res. A la filladelvent, que la tenia aparaulada, també se'm va escapolir d'una volada... i la Gemma se'n va anar amb el perillós (de perilla, eh!)... vaja! és que no hi ha respecte aquí o queeeeè!!

Image hosted by Photobucket.com

Menys mal que m'havia confabulat amb la Tiamat per fer bogeries. Ella si que m'entén; aquesta noia és una joia. Estic esperant que em digui alguna cosa (li encanta resumir).

Al final, qui éreu? us preguntareu. Doncs mireu: angie, brideshaed, filladelvent, Conxa, Zeela, Mar, Carme Cabús, Gemma34, Tiamat, AnNna, Patufet, Cançó, la cambrera i jo (ah, i també va venir una drag-queen al final). També hi havia algun tio, però ara no me'n recordo dels nicks (Ves quin Oci? Bromur? Quico i Sa mare? Jorgs Bram? ratets?...). Bé, crec que ja surten a la crònica bona. Com que no vam lligar ni res, vam quedar en repetir-ho.

Image hosted by Photobucket.com


Així que vaig fer uns quants petons més i jo me'n vaig anar amb molta pena, que tenia que treballar el divendres... la resta crec que van anar a menjar-se una Paloma; em sap greu perquè sóc un bailongo de nassos.

En tornar a casa, encara estava al·lucinat quan li explicava tot al gos, que era l'únic que m'esperava. No m'havia passat res tan espatarrant des de que vaig tornar derrotat i emporrat de Cuba cantant "el meu avi".

Perdoneu si no sortiu tots a les fotos, però m'han dit que les penjarien totes... n'he triat unes quantes, sense cap criteri... bé, si,... són els que m'han comentat algun relat....

Potser els poetes no han arribat fins aquí... potser millor.

Ara no sé si faré la propera crònica... si hi ha alguna queixa d'aquesta l'heu d'enviar al coordinador, ja sabeu... en fost.

I ara l'única cosa que penso dir seriosament: donar les gràcies al foster per ser l'instigador i l'ànima de la trobada i per l'esforç fet en muntar-ho tot. Molt bé, nanuuuuuu, ens ho vam passar de conyaaaaaa!!!

Image hosted by Photobucket.com



Comentaris

  • Felicitats!!!!!!!!!!! (com estem nostàlgics, he triat aquest relat teu, dels primers)[Ofensiu]
    angie | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Leela | 02-05-2007

    Uauaaaaaaaaaaaa!!!!! sort que l'has tret de la rebotiga que sinó s'hauria omplert de pols i no ens hauríem distingit a les fotos.
    Que bé que m'ho he passat rellegint la crònica. M'ha saltat una llagrimeta i tot de la nostàlgia. Sort que ara ja ve el bon temps i estem preparats per repetir (bé aquesta trobada sembla que la vam fer al desembre mmm.....), és igual! la propera a la platjaaaaaaa!

    Smuaks!

    Ps. la redacció i la composició artística impecables. Cap falta d'ortografia rellevant i picades d'ullet constants fan del teu relat un plaer per les neurones :-))

  • Recollons, redimonis...[Ofensiu]
    rnbonet | 31-03-2007

    ...i tots els RE- que trobeu a l'abast neuronal de l'intel.lecte!!!
    I quina trobada! I quina crònica!
    Si et serveix, va ser una -seria la primera vegada?- d'aquelles que vaig poder conèixer fotogràficament la "cara" (això de fesonomia costa molt de digerir) d'alguns/nes relataires.
    Llàstima no poder fer-ho personalment. La distància; les obligacions, i etzètera, etzetera, i atxx´´ísss. (Ara no sé si és l'al·lèrgia o un refredat 'primaveral'? -Òndia, als meus anys, això de "primaveral", quasi em fa posar de color rogenc/rosella-.
    I saps què? Doncs això: SALUT I REBOLICA!

  • jajajaja![Ofensiu]
    angie | 30-03-2007

    La meva primera trobada!
    Un secret : aquesta crònica la tinc arxivada al pecé!jejejeje

    Suposo que ens posem melangiosos en alguns moments i acabem anant a remenar en els records agradables, cercant quelcom de divertit, que ens refresqui i ens doni ànims per seguir...

    una abraçada!

  • hola![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 25-03-2007

    jejeje... una crònica molt còmica...

    Quina pena, jo no hi era...

    esteu molt wapus i wapes!! petons!

  • oooooooooooooh![Ofensiu]
    AnNna | 24-03-2007

    que genial, quins recooooords! :)


    jo em vaig quedar només amb la primera part a l'Almirall, que recordo que havia de fer un ditxós treball del Macba pel dia següent o així...




    un petonàs, senyoreeeet*