Aquesta tarda m'he empatollat amb un relat sobre mamuts i l'he hagut d'acabar de pressa perquè fan el Barça a les vuit

Un relat de: Màndalf

L'Ug, ajupit entre l'argelaga i l'immens roure, observa la manada de paquiderms que avançava fent tremolar el terra, aixecant columnes de polseguera entremig d'una remor eixordadora. Aquells Grans Ullals són una força superior en aquell món ple de sorpreses i de perills. Encara que no és el primer cop que es troba en aquella situació, l'Ug se'ls mira amb paor i respecte i desitja que Gork, l'esperit de la caça, estigui pels voltants i els ajudi en el seu empeny. Han lligat tres lianes consistents a un gran arbre de l'altre costat del pas, amb l'esperança de que un dels animals passi ressagat. Si el grup anterior del Kaark, moltes passes més enrere, ha aconseguit ferir un Grans Ullals a les potes o als lloms, tindran més possibilitats.
Darrera seu, amb les lianes fortament arrapades a les poderoses mans, estan preparats els seus vuit companys de cacera. A un senyal de l'Ug tibaran les cordes vegetals i les enllaçaran als troncs clavats profundament el terra. Els mamut no galopa ni pot saltar i la trampa entortolligarà el monstre per sota els genolls. Si hi ha sort, caurà i no li donaran temps a aixecar-se, són molt precisos amb les llances.
Sembla que Gork els ha escoltat i els símbols que el bruixot, amagat una mica més al darrera, ha posat al camí, han estat efectius.
Entre els núvols de pols, bastants passes enrere, veu una bèstia que arriba ranquejant. Un Grans Ullals de llom de plata, gegantí, amb dues llances clavades a les potes del darrera.

- Mariano, vols fer el favor de treure'm la mà de la cuixa? La pel·lícula és molt interessant i la vull veure...
- La pel·lícula? Per això hem vingut al cinema, melindret meu?
- La culpa és teva. Per què m'has portat aquí? Ja saps que el cinema experimental modern m'agrada... ja t'ho deia jo: anem a veure aquella del Bergman...

Comentaris

  • D'intro a intro[Ofensiu]
    Unaquimera | 23-02-2009

    Hola, assaig humorístic!
    Un plaer coneixer-te!
    Em presento:
    Sóc la introducció d'un altre relat disfressada de comentari: jo passava per aquí a saludar a la introducció de dissabte a la tarda, és a dir, a la introducció d'aquest relat.
    Exposo:
    El sistema no em deixa escriure-li directament, però et voldria demanar que li transmetessis la meva admiració: m'encanten les introduccions alegres, em perden les intros jovials, em posen les frases despreocupades i els preàmbuls riallers són la meva perdició...
    Jo, en canvi, sóc una introducció molt clàssica, amb xifres romanes i cultismes, una mica estirada en apariència, breu, eficient i directa. Però sota l'aparença formal hi ha foc, instint i vida... aaaggghhh!!!
    Concloc:
    Suposo que qualsevol relació entre nosaltres és difícil, però... els contraris s'atreuen, ja se sap!

    T'ofereixo una abraçada instintiva i fogosa,
    Unaquimera

  • Mr. de... Mariano.rajoy, suposo?[Ofensiu]
    llamp! | 16-02-2009


    Pq les pelis del Bergman deuen estar en museus, si no vaig errat.

    La peli dels mamuts era molt interessant, pq no l'acabes?

    Per cert, el Barça va empatar amb 2 GoºoOºoºOoºoOºoºOoºoOºoºOoºoOºoºOgleasssos d'Eto'oºo'Oºoº'Ooºo'Oºoº'Ooºo'Oºoºö'Ó'Ò'''''

    Salut i embolica!

    Sí, sí, que fa fort!