Contradiccions en un dijous d'estiu

Un relat de: Petita guerrillera
Els dubtes van desaparèixer i qualsevol pensament racional. Tots els records, que són punyals, van quedar imantats per la cervesa de més. Les cicatrius van sortir volant, fanals amunt d’aquella terrassa. Vaig tornar-me a sentir nova, a punt per estrenar, encara amb el plàstic i el cartró que em protegia. Sense rancor, com si mai no hagués sentit la necessitat de ser forta. Aquella nit em vaig sentir valenta, valenta per aquella amnèsia que tenia per l’absència de la raó i l’empenta de l’alcohol. I després de tot això podria titular la resta de la nit: “La gran borratxera”, quatre cerveses de petons al coll, vuit “xupitos” de tequila amb saliva i flux vaginal i uns quants cubates de vells amics molt carregats de sexe. El matí següent tenia també títol “La gran ressaca” protagonitzada per “Per què ha passat això?”
Però dins el meu petit, fràgil, infantil cor hi continua bategant l’esperança que un dia puguem ser tot allò que haguéssim pogut ser i el què seriem si seguéssim. Però els contes no existeixen i els dracs es converteixen amb prínceps blaus després del tercer cubata, perquè som gripaus i som granotes, som el què som i no hi ha més.

Comentaris

  • les nits confonen[Ofensiu]
    garbi24 | 26-08-2015 | Valoració: 9

    quantes coses ens hauriem perdut si no fos per aquell punt d'alcohol que ens esborra la por, som depredadors nats, però perucs. Necessitem aquella petita empenta.

  • Comprensible[Ofensiu]
    Canela fina | 07-08-2015

    Això que ens expliques passa, passa a tothom almenys un cop a la vida i si no passa, ets capaç d'imaginar l'escena. M'agrada però m'he quedat amb ganes de saber més d'aquesta nit :)

l´Autor

Foto de perfil de Petita guerrillera

Petita guerrillera

23 Relats

22 Comentaris

21517 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
17 anys. Em considero una somiadora amb els peus a terra, lluitadora i revolucionària. El meu cor és la meva brúixola. Nadar em dóna allò que ens fa mentenint-se vius i em pren allò que em fa caure en picat. La meva frase estrella és "Sou tots molt monis" que bàsicament me le fet meva perquè no em vull enfadar més amb els meus amics. Sovint vull salvar el món quan no em se ni salvar a mi mateixa.