Contra el seu propi canvi

Un relat de: albamartin

Com una petita decisió, una petita acció, una petita reacció, un petit sentiment, un petit valor, un ordre o un desordre, pot, no només canviar la vida, sinó donar-li un altre sentit.

L'ordre o el desordre. L'ordre d'uns valors, regir-nos sempre en la nostra jerarquia de valors, ser-li sempre fidel i no modificar-la, sense saltar-se-la mai, separar els valors a quilòmetres de distància. O el desordre dels valors, no tenir-los mai separats, sense tenir una jerarquia molt definida, tenir una mescla de valors homogènia, però, amb alguns ingredients de colors més intensos i vistosos que d'altres.


M'agradaria estimar el desordre, que tothom l'estimes i l'entengués. Per què donen fe a que visquis cada dia al màxim si després et recriminen perquè hi vius? Ens idealitzem en els ideals que desitjaríem, però encara som incapaços de pensar-ho i, encara menys, de sentir-ho.

Però en el fons, tant és l'ordre o el desordre, les paraules o les intencions, tot són només, els ingredients, les primeres matèries que escollim inconscientment per un canvi, per un desig incomplit. No es pot lluitar contra el pas del temps, contra les obligacions, contra l'alteració de la vida, contra el seu propi canvi.

No vull perdre'm buscant les flors de paper que algú va pintar del color que vol per la meva vida.
Vull perdre'm buscant les flors de paper que algun dia acabaré pintant del meu propi color que vull. Vull perdre'm sentint el que faig, vull perdre'm sent jo mateixa.

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • Una crida a la madurés[Ofensiu]
    BOLZANO | 11-06-2007 | Valoració: 10

    Aquest relat és tot un cant a la trencada d'ou, un crit per fer-se adult, unes paraules salpimentades de maduressa.
    Cada linea que escrius et fa creixer i això és una gran alegria per tot els que et coneixen.

    Per cert, no soc gaire bo fent manualitats, però he volgut fer-te una flor de paper per a que la pintis del color que vulguis.