Autèntics artistes

Un relat de: albamartin

En cinc minuts poden dir més mentides que veritats. No expliquen la realitat de les coses, descriuen a grans trets com els agradaria que fos aquesta realitat.

Tothom és mentider i fals, això és evidentment, però almenys hi ha qui dissimula, qui ho fa discretament, qui diu les ‘mentides piadoses', però hi ha, qui ho fa descaradament, i quan més en diu més bé es sent. A més, mentir d'aquesta manera, que ja quan hi estàs parlant, pots fer apostes sobre quantes te'n dirà, t'està insultant; sí, t'insulta de manera no directa, es pensa que com ets així de burro, és impossible que t'adonis que t'està mentint.

Depenent del grau de rapidesa que té la persona en parlar i inventar-se les coses, es pot veure quanta imaginació té, i d'aquí, imagina't! Podríem tenir uns escriptors magnífics, telenovel·les i llibres molt més creatius, diferents i propers a les persones. I actors? Els típics que no sols et menteixen (i per tant t'estan insultant, és clar) sinó que a més, tenen fins i tot art en explicar-t'ho: gestos, canvis de veus, crits, xiuxiueigs; ben bé com si fossin en un càsting.

En definitiva, els mentiders, els que hi tenen traça, aquells que ja no t'interessa parlar-hi perquè saps que és ficció, aquests, són el futur i la competència del món artístic.

Comentaris

  • N'hi ha...[Ofensiu]
    rnbonet | 06-05-2008

    ..un fun, xicona/xicon! Molts més dels que tu t'has topat i en penses. Sobretot, certs exemplars de la 'classe política' que viuen, o ens fan creure que vivim, encara, a mitjans del segle passat.
    Salut i rebolica!