Començo a estar cansada

Un relat de: kispar fidu

Cansada de mi
Cansada de tot
Cansada d'aquest sentiment que no em trec del damunt

Saps ?
Sempre que llegeixo aquests escrits que parlen de moments tan dolços, moments en què a dues persones no els hi cal pronunciar cap paraula per a expressar el què volen dir... moments en què dos cossos poden expressar-ho tot entre ells... moments en què una mirada val més que mil t'estimo...

En aquests moments, em recorre tot un calfred pel cos... i sento enyor... enyor de no tenir el què tant voldria... enyor de saber que el meu gran somni mai es farà realitat... i por... por de no ser capaç d'oblidar el què mai podrà ser... de no ser capaç de sentir res més... de no poder sentir aquelles pessigolles tan dolces i suaus cap a una altra persona... saps que cada dia tinc més clar que estic enamorada d'ella??... i això... encara que no ho sembli, em fa entristir...

Cansada de mi
Cansada de tot
Cansada de saber que el què sento no pot ser
I cansada de no poder canviar res...

Comentaris

  • cansada?[Ofensiu]
    marco3434 | 04-09-2006

    El relat està bé, però el que realment m'ha agradat es la teva descripció a la biografia annexa. Quina forma más bonica de presentar-se a la societat de relataires!. Una persona que es descriu així no la crec cansada, o si de cas, i com a molt, feliçment cansada.

    Sort

  • COMENT[Ofensiu]
    Llibre | 24-07-2005

    Cansada de tu?

    No m'ho crec.

    Cansada de tot?

    És possible.

    Penso que sovint tendim a magnificar les coses, tant quan ens vénen de cara i són realment increïbles, com quan ens vénen de gairell (ei! Pensaves que anava a dir de cul, eh?) i són veritablement desencisadores.

    El que comentes en el teu relat sobre la perfecta comunió de la parella... sí: existeix. O pot arribar a existir. Però no deixa de ser un d'aquests moments que he qualificat com increïble.

    I crec que el que has fet amb aquest relat ha estat just l'altra versió: descriure un desencís duent-lo a les cotes màximes del desencoratjament.

    Jo també, sovint, em sento cansada de tot. I també, per què no reconèixer-ho, cansada de mi... però sé que aquest darrer sentiment cal esborrar-lo i positivitzar-lo amb rapidesa. Perquè lluitar contra un mateix... buf! És molt feixuc!

    Una abraçada... i final, per a mi, de la teva setmana del COMENT. Espero que t'hagi anat molt i molt bé.

    LLIBRE

  • Estas...[Ofensiu]
    Equinozio | 17-07-2005 | Valoració: 10

    ... cansada de la societat, com jo.

    No et pots cansar de tu, no m'ho crec.

    El relat m'ha agradat molt. Però trobo que deixes les coses a l'aire no ens acabes de dir de què estàs cansada, encara que, jo com a minim, ho puc intuir.

    Enhorabona!

    Equinozio

  • Anims[Ofensiu]
    AINOA | 15-07-2005

    Es una mica trist.
    No tens que cansarte, encare que sigui dur i las paraules sont facils de dir.
    Jo penso que cadasqu te el seu motllo, pero potser encare no las trobat. I quant el trobis tornaras a sentir aquestes pesigolles.

  • T'he de confessar...[Ofensiu]
    Henry | 19-06-2005 | Valoració: 8

    que jo en canvi, no t'havia llegit. Ho faig a arrel de llegir els comentaris que m'has escrit...és bonic conèixer's a través de les paraules...i de sobte em trobo llegint-te i em quedo amb la paraula "cansat" que és justament la que buscava...
    M'identifico quan expresses amb melancolia la tristesa que t'impedeix mirar endavant i poder oblidar per tornar a somiar en un altre futur diferent del que et pensaves. Sembla un tòpic, i no vull recórrer a ell perque si, un dia em vaig adonar que el temps cura les coses, i encara que ara no ho vegi, o no ho vegis, un dia t'adonaràs que no stàvem errats.

    Va bé tb poder expressar-ho daquesta manera!

  • descansa[Ofensiu]
    fill de les ombres | 19-06-2005

    i carrega piles en el cor per reemprendre el somni, per reemprendre la lluita, per tornar a perseguir l'horitzó.
    sovint quatre ratlles, com una dutxa després d'anar amb bicicleta i quedar rebentada, seran un bàlsam pel teu esperit afeixugat ... així que ... no paris d'escriure!


    PS: la teva biografia és completa però... d'on ve el teu pseudònim? em té encuriosit

  • Guspira | 19-06-2005

    Com t'entenc!! M'he sentit molt identificat amb aquest relat... si poguesim canviar algo... tant de bo... si poguesim sentir aquestes pessigolles amb una altra persona... però només una mirada, una carícia d'ella ens ho pot fer sentir...
    Un petó!
    GuSPIRA

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

211622 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo