Color blau

Un relat de: clariana

Asseguda a l'habitació de l'hotel on visc. Miro al meu voltant i veig blau. Un color que va tenir molta transcendència durant un època de la meva vida ara resultava oblidat fins el darrer cap de setmana. A partir de llavors tot és blau. En diferents gammes, però blau en essència.
Miro endavant i el cel és blau gris, s'acosta la tempesta. El mar amb tota la seva immensitat és d'un blau plata, això denota la seva riquesa.
El sofà on jec també és blau tal i com el meu jersei nou, les cortines plegades també.
Fins i tot la cançó que sona conté el blue com a paraula de repetició.
Jo no sóc gaire partidària de creure amb les casualitats, ni les coincidències. Penso que hi ha quelcom que marca el compàs de totes les coses.
Ara la meva vida és de color blau.
Quan demà, després del meu viatge d'aquesta setmana, arribi a una de les meves altres cases buscaré els adjectius que defineixen aquest color a veure si així puc apropar-me més al sentit que té aquest color tan abundant en els meus dies.
Ara mateix el blau em transmet confusió i esperança, la meva vida va fluint com l'aigua d'un riu que no sap on va, però no para d'avançar. El meu destí és incert les hores passen i els dies també, em moc amb el temps i no m'estanco en cap gorg.
No busco el blau, però el trobo arreu.
Avui ja sé que aquest color m'espera al seient de l'avió, no me'n escaparé fàcilment, o si?

Comentaris

  • Els colors..............[Ofensiu]
    escaldot | 13-01-2007 | Valoració: 10

    com les olors són evidentment formes d'expressió, però a més nosaltres fem servir les paraules, els sons, els tactes, les mirades i un complicadíssim sistema d'encaixos.
    No sé mai si cada un d'aquests encaixos vol dir el mateix, potser depen de l'estat d'anim.
    Potser la tonalitat del blau del teu jersei nou no és la mateixa que capto jo. Un dia hauries de deixar-me'l i qui lo sa.............

    Molt ben escrit !!

    Una abraçada de color...ocre-vermellós un xic pastel.

  • Colors[Ofensiu]
    sants78 | 28-12-2006 | Valoració: 10

    Uo, m'alegro de veure que no soc l'únic que busco colors a la meva vida i els meus estats d'ànim. Vaig tindre una época vermella on la rauxa ho envaia tot. Recordo que als poemes no parava d'escriure el terme "Roig".
    Després vaig tindre una época blava, molt més reflexiva i tranquila.
    La veritat és que ara que ho penso no podria trobar un color a la meva vida. No se si és bo o dolent. que hi farem.

l´Autor

Foto de perfil de clariana

clariana

41 Relats

60 Comentaris

33490 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
Em defineixo com una persona nòmada, talment com els nostres avantpassats. Visc navegant, i sentint que formo part de tot allò que els meus peus trepitgen.
La meva llar és vora el mar, l'aigua em dóna l'equilibri.
Es bo descobrir molts camins que al final no arriben enlloc i et porten a tot arreu, mentre els trepitjes pots trobar moments de felicitats.
Sembla una paradoxa... oi?