Cara-B

Un relat de: Boris
Vaig apagar la música del cotxe i vaig parar el motor. El sol es ponia i jo notava com el cor se m'accelerava. L'aparcament era buit quan vaig baixar del vehicle. Amb una inspiració forta, l'aire fred em va entrar als pulmons i em va revifar una mica. Vaig obrir la porta del darrere i vaig entrar. Poc després, es va fer de nit.

Gràcies a tota una sèrie de decisions financeres d'èxit, la meva vida circula de manera agradable, amb la possibilitat de permetre'm tots els capritxos que em vinguin de gust. Si volgués, és clar, perquè no tinc gaires vicis. Una casa senzilla en un barri tranquil, roba elegant i decent, cap interès per les drogues i ni tan sols l'alcohol, i amb prou feines tinc cap hobby. Així que els diners els vaig gastar en un cotxe ben gros amb els vidres de darrere tintats de negre, com si dins hi hagués d'anar una superestrella del hip-hop.

Malgrat tot, no era per vanitat que havia adquirit aquell monstre sobre rodes. És cert que no tinc gaires vicis. De fet, només en tinc un. I, just en aquell moment, acabava d'aparcar una plaça més enllà de mi. Dins del cotxe hi havia una parella jove. Estava segur d'haver-los vist abans, però la veritat era que passaven moltes parelles en cotxe a aquella hora fosca. Des d'allà les havia vist totes.

Els dos joves es van besar i magrejar i ràpidament van passar al seient del darrere. Notava com la respiració se'm feia més feixuga i com el cor se m'accelerava. El noi va ficar una mà a les calces de la noia i la va masturbar. A mi, la sang se'm distribuïa ràpidament cap als genitals. Aviat vaig haver de descordar-me els pantalons i alliberar-me el membre, cada cop més inflat.

La noia, satisfeta, es va acabar de treure els pantalons i el noi va fer el mateix. Llavors es va asseure sobre d'ell i el va cavalcar amb ganes. Amb la mà em vaig agafar el penis i vaig seguir el ritme de la parella, que s'intensificava per moments. Les finestres del cotxe del costat es començaven a embafar i aviat deixaria de veure res. Tot i així, no vaig baixar el ritme. Quan el noi va arribar al clímax, ella es va apartar perquè se li corrés al damunt, i jo ho vaig fer dins d'un manyoc de paper de vàter.

Vaig expirar. Definitivament, no era la manera més digne de tenir un orgasme, però era la manera que més em feia gaudir. Al seient del darrere vaig esperar, pacient, tranquil, a que el cotxe del costat se n'anés, ben bé una hora després. Amb compte, vaig sortir a l'exterior i, amb una inspiració forta, l'aire fred em va entrar als pulmons.

Comentaris

  • Gràcies...Boris.[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-05-2020

    Gràcies Boris, pel teu amable comentari i per la teua visita, on em dius que és un poema que té delicadesa i és profundament íntim. Salutacions. PERLA DE VELLUT

  • I els drets d'autor?[Ofensiu]
    kefas | 02-05-2020


    Ja sé que no s'acostuma a pagar per la contemplació d'un paissatge perquè l'autor és Déu i no consta en el registre d'autors , però el coit endevinat rere vidres entelats té actors que ho són de forma involuntària i inconscient. Si ho sabessin, segurament es registrarien i en podrien treure un rendiment. I pagarien impostos que és el que a la resta de persones ens interessa.

  • Acceleració [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 30-04-2020 | Valoració: 10

    Aqueixa Cara-B, és molt interessant, vaja! i vaja! .... Tot d'una tirada m'ho he llegit i he acabat en la mateixa posició del protagonista....
    He notat tota la vibració de l'acció...

  • Bona Tècnica[Ofensiu]
    Neus Marín Cupull | 30-04-2020 | Valoració: 10

    Felicitats
    Molt bona la tècnica dels diferents punts de vista entre la "Cara A" i la "Cara B". Si el relat hagués sigut tot d'una tirada. Potser s'hi hauria visualitzat millor la tècnica .
    Tot i això em quedo amb la "Cara B".
    Neus

  • Enginyós[Ofensiu]
    Canela fina | 30-04-2020 | Valoració: 10

    Molt enginyós aquest combinat de relats, A i B, des de les dues perspectives. M'ha agradat molt, m'ha semblat que estava mirant una peli, molt visuals les escenes i com que el meu cap també funciona amb imatges cinematogràfiques m'hi he sentit com peix a l'aigua. Una abraçada ;)

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Boris

19 Relats

26 Comentaris

18757 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Aprenent. Agraeixo feedback. Petons.