Distància

Un relat de: Boris
L'equip de desinfecció va arribar a l'aeroport, com cada nit. Van posar-se els monos blancs i van carregar de producte les motxilles pulveritzadores, com cada nit. Van agafar les màscares de guàrdia químic i van accedir a l'interior on, com cada nit, els esperaven un equip de treballadors que havia d'acompanyar-los per totes les àrees. A ell li tocava una feina més concreta, ja que es dedicava a desinfectar les zones d'oficines. Amb una persona sola n'hi havia prou, així que només tenia un acompanyant. Una acompanyant, de fet. I quan la va veure, la va seguir per una porta i unes escales que pujaven ben amunt. Com cada nit. Tot i que aquella nit, era diferent.

La nit anterior, mentre desinfectava l'últim dels despatxos, es va adonar que des de fora al passadís la dona el mirava, encuriosida. Feia mesos que treballaven junts, una col·laboració per conveniència, i les converses s'havien reduït a salutacions i agraïments austers i mutus. Però aquella nit, ella el mirava diferent. Quan va sortir al passadís, es va treure la màscara amb pantalla de plàstic i es va col·locar la mascareta. Ella no li treia els ulls de sobre. Ell la va mirar. Tenia uns ulls clars i fins, punxeguts, plens d'una brillantor coneguda. De sobte, en connectar mirades, ell va notar una escalforeta al pit que li baixava per la panxa fins ben bé sota el cinturó. Ella traspuava foc. Passió. Luxúria. A dos metres com estaven, l'ambient s'havia carregat de seguida d'una electricitat salvatge.

- Demà no portis roba interior.

No va dir res més, va fer mitja volta i va guiar-lo pels passadissos, com cada nit, fins a sortir a l'exterior. I tot això havia sigut anit. Avui, ell no portava calçotets.

Van creuar una doble porta de seguretat i van avançar per un passadís. Ella duia pantalons de feina, una dessuadora còmoda i una armilla reflectant. Els cabells ataronjats els duia recollits en un monyo i caminava amb pas ferm cap al primer dels despatxos. Ell va empassar saliva, a l'expectativa.

Un cop dins, ella va es va girar de cop i va engrapar-li els genitals, amb força però amb compte. Ell va agafar aire amb força, sobtat. Aquells ulls li cremaven la ment, especialment quan va entreveure com somreien rere la mascareta. El va deixar anar i va fer quatre passes enrere fins a quedar davant d'una de les taules. Deurien ser exactament a dos metres de distància.

A poc a poc, ella es va descordar el pantaló sense deixar de mirar-lo i es va abaixar la bragueta. Va obrir-se els pantalons el suficient com perquè ell veiès que duia unes calces d'un color rosa, fúcsia, intens, molt suggerents. Ràpidament, ell va començar a treure's una màniga del mono blanc però ella va aixecar la mà esquerra.

- No. Deixa-t'ho.

I, amb decisió, va ficar-se la mà dreta a les calces i va començar a masturbar-se. Ell, sense saber què fer, estava molt quiet, amb els ulls clavats en la mà dreta de la dona, la màscara amb pantalla a una mà i la cremallera del mono baixada fins a baix. Ben bé fins a sota la cintura.

- Posa't l'altra màscara.

Ell la va mirar estranyat. Els moviments amb que es donava plaer a si mateixa s'havien anat intensificant. Llavors ho va entendre, i ràpidament es va posar la màscara, que li cobria tota la cara. Ella va deixar anar un petit gemec.

- Descorda't la bragueta... Només la bragueta... I treu-la...

Parlava amb dificultat, entre suaus esbufecs, però amb seguretat. Ell va baixar-se la bragueta i es va descobrir el penis. El membre encara no era dur del tot, malgrat que ja havia començat a inflar-se. Encara apuntava cap avall. Ella va masturbar-se amb més força mentre retenia alguns gemecs sense gaire èxit. Quan ell va voler tocar-se també, ella va tornar a aixecar la mà esquerra per aturar-lo. El penis va seguir creixent i, ben aviat, va arribar a la perpendicularitat. Quan l'extrem ja començava a arquejar-se cap amunt, ella es va córrer. Va deixar anar un crit apagat de pur plaer mentre s'agafava amb la mà esquerra a un escriptori. Les cames li tremolaven i va esbufegar amb força quan va tornar a obrir els ulls.

- Vine...

I mentre deia això, es va girar d'esquena a ell, es va abaixar una mica els pantalons i les calces i va deixar al descobert unes natges blanques. Ell va treure veloç un condó de la cartera i se'l va col·locar intentant mantenir la calma. Quan va estar llest, encara amb la màscara asfixiant i la motxilla desinfectant, va apropar-se a la noia i va fer entrar el penis a través de les galtes pàlides. Amb poc esforç, ja l'havia penetrat.

La va embestir amb força i va anar pujant el ritme gradualment. Ella gemegava, extasiada, i ell aviat va deixar de veure res: se li havia embafat la màscara. Amb prou feines intuïa l'armilla reflectant d'ella. Però li sentia el sexe, calent i humit, envoltant-li el membre amb ganes. Ella va començar a cridar i a demanar més intensitat i ell va complir. En poca estona, es van córrer, tots dos, primer ella i poc després ell.

De seguida que va haver acabat, ella el va apartar. Esgotats, va aixecar dos dits i li va demanar que s'allunyés, encara amb el penis penjant del mono.

- Distància de seguretat, sisplau...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Boris

19 Relats

26 Comentaris

18769 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Aprenent. Agraeixo feedback. Petons.