Festival

Un relat de: Boris
El Roger havia acceptat la invitació de la Laura i havia decidit acompanyar-la a un festival de música pop que feien el dissabte a la ciutat. Allà, ella va presentar-li tres amigues noruegues que havia conegut d'Erasmus: la Frida, la Sonja i la Lena. Totes tres eren exactament com es podia esperar que fossin tres noruegues: altes, esveltes, rosses i amb els ulls blaus. El Roger va aprofitar la situació per practicar l'anglès i, cervesa a cervesa, cada cop es van fer més amics.

Ell va gaudir d'un dels grups, que era l'únic que coneixia, juntament amb les quatre companyes. Quan va haver acabat, va avisar que se n'anava a buscar més cervesa. Hi havia una cua de por: hi havia més persones amuntegades prop de la barra que prop de l'escenari. Una mica angoixat, va decidir deixar passar una mica la gentada fins que comencés el següent grup. Dit i fet, tant bon punt van sonar els primers acords de la banda, la gent va sortir en desbandada cap a l'escenari. Més tranquil, es va apropar al txiringuito. Algú li va tustar l'espatlla i es va girar: era la Lena. O potser la Sonja... No, no, era la Lena, segur, era la que més somreia de les tres.

- I wanted a beer too!
- Oh, okay!

La Lena va riure. Per alguna raó li feia gràcia tot el que deia el Roger, i ell no se'n queixava pas. La va deixar passar davant seu i van seguir la poca cua que hi havia, avançant a poc a poc. En una d'aquestes, la Lena es va aturar de cop i el Roger va xocar suaument contra ella. Sense voler, va notar amb el penis el cul d'ella. Va abaixar la mirada i se'l va quedar mirant un moment. Per ser primeta no tenia mal cul, no era res de l'altre món, però no estava gens malament. Va aixecar la vista i va trobar-se amb la cara de la Lena, que somreia amb la boca oberta, una mica sorpresa. Ell va aixecar les mans de seguida, disculpant-se. Ella se li va apropar i va dir alguna cosa incomprensible en noruec.

- What?

Ella li va fer un gest amb la mà perquè s'apropés a la seva cara. El Roger va fer-ho i, un segon després, de manera inesperada, la Lena li estava menjant la boca barroerament. Ell va agafar-la de la cintura i ràpidament va dur una mà al cul, per engrapar-lo amb força. Va ser llavors que es va adonar que ella estava fent el mateix, però amb les dues mans.

Es van separar una mica i ella se'l va endur agafat de la mà. Uns metres més enllà, allunyats de la llum dels focus, hi havia tota una llarga filera de vàters portàtils. Ven recorre'ls un a un i, al penúltim, ella el va fer entrar. Dins feia pudor i no tenien gairebé espai per moure's. Ella va tancar la porta rere seu i el va tornar a besar.

Metre es besaven, ella li descordava els pantalons. Va ficar-li una mà dins dels calçotets i va agafar-li el membre, que començava a endurir-se. Ell va ficar la mà per sota la samarreta i va engrapar-li un pit per damunt del sostenidor. Excitat, va fer servir l'altra mà per descordar-li i alliberar les petites mamelles. Ja estava ben erecte, i ella va baixar-li una mica els pantalons, fins a mitja cuixa. Es va apartar d'ell i es va treure els pantalons, mentre ell es treia la samarreta. La va deixar feta una boleta a la pica i ella va fer el mateix amb els texans. El Roger va baixar la vista i va veure que ja no portava calces. Malgrat la foscor, podia veure-li la vagina. I, abans que se'n pogués adonar, ella li va saltar al damunt i el va envoltar amb braços i cames.

Encara de peu, va humitejar-se amb saliva el penis i, amb compte, va col·locar-lo sobre els llavis inferiors d'ella. Llavors, amb un moviment de malucs, la noruega va baixar la cintura i va fer entrar el membre erecte d'ell dins del seu cos. Va gemegar amb força, ell va esbufegar. De fons se sentia el grup tocar i la gent cridar. Pràcticament no es podien ni sentir respirar.

Ell la va agafar pel cul i va penetrar-la rítmicament movent la cintura amunt i avall. Com més anava, més fort l'agafava ella amb els braços i les cames. Ell començava a perdre l'equilibri, però cada cop que baixava una mica el ritme, era ella qui l'augmentava. Movia els malucs endavant i endarrere i, fins i tot quan ell no es movia, la penetració era constant. De cop, ella es va incorporar una mica i el va besar amb ràbia. El va mirar i va deixar anar una tirallonga de paraules estranyíssimes mentre se'l follava amb més intensitat. Seguia parlant, amb els ulls tancats i les dents serrades. Ell va augmentar el ritme i ella va xisclar. De sobte, es va aturar i tensionar contra ell, murmurant encara alguna cosa, i ell va seguir. La penetrava amb rapidesa i ella l'estrenyia amb més i més força. I, dos segons després, ell es va córrer dins seu. La Lena va deixar anar un llarg i sonor sospir i va prémer les cames amb tanta força que el Roger va pensar que li partiria la columna. Finalment, es va relaxar.

Es van besar i es van tornar a vestir. Ell va treure el cap per la porta. No hi havia ningú, així que la va fer sortir i, sense parlar però satisfets, van tornar a la barra a recarregar energia.

Comentaris

  • Noruega...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 15-06-2020 | Valoració: 10

    Bona noruega, va trobar el Roger, per a tenir bona relació. Quina escena més directa i tremenda de sexo. M'ha divertir molt, Boris, doncs ho has descrit tan bé, que em sembla haver-ho vist en viu. La meua enhorabona. Salut i cuida't. PERLA DE VELLUT

  • Fresc i directe![Ofensiu]
    Singuista | 16-03-2020

    Molt adient pel confinament, ens cal evadir-nos de la crua realitat... ;-)

l´Autor

Boris

19 Relats

26 Comentaris

18768 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Aprenent. Agraeixo feedback. Petons.