Cara-A

Un relat de: Boris
La va veure esperant-lo fora del cotxe. Va anar fins a ella i es van saludar amb un petó. Dins del cotxe, ella el va portar fora de la ciurar i va conduir durant vint minuts. Parlaven, sí, però es notava que tots dos tenien el cap a un altre lloc. I, quan van arribar-hi,ella va aparcar el cotxe i va parar el motor. El sol se n'havia anat i els ulls encara no se'ls havien acostumat a la foscor, així que es van quedar quiets, sense moure's ni un pèl, en silenci. Tot el que sentien era la respiració de l'altra i els propis cors bombejant sang a tota màquina. Segons després, es van mirar, van somriure, i es van llançar l'un sobre l'altre en un petó intens.

De seguida estaven descordant-se botons i baixant cremalleres i, amb un parell de moviments sapastres, van passar als seients del darrere. Ella es va asseure i ell va besar-li el coll mentre li ficava la mà dins dels pantalons. Els dits van entrar-li a les calces i, poc a poc, van arribar al sexe. Amb una tècnica ja apresa gràcies a les innumerables vegades que havien compartit els seus cossos, ell va acaronar-li amb precisió el clítoris, i ella va anar estirant-se al seient. Va agafar-lo per l'avantbraç amb força mentre li mossegava el llavi. Quan es va córrer, va deixar anar un gemec i ell un somriure.

Ella no el va deixar agafar aire. Va besar-lo i amb les mans el va empènyer perquè quedés ben assegut al seient. En pocs segons i amb molta agilitat, tots dos van quedar nus de cintura cap avall i ella va obrir-se de cames per asseure-se-li al damunt. Amb cura, va anar baixant fins a tocar el penis amb els llavis inferiors i, amb una lentitud calculadíssima, va introduir-lo dins seu. L'expressió de pur plaer d'ell la va fer somriure.

No van perdre el temps. Ella movia els malucs amb gràcia i ell la tenia ben agafada de les natges. Van cardar amb ganes, coneixedors de que aquella potser era l'última vegada en molt de temps. Quan ell es va apropar a l'orgasme, ella va sortir-li del damunt i es va quedar de quatre potes sobre el seient. Ell es va alçar una mica i es va córrer per sobre el cul d'ella.

Es van netejar i es van quedar abraçats una bona estona. Aquells encontres els produïen una gran satisfacció, precisament perquè eren molt esporàdics. Amb l'índex, ell va dibuixar una cara somrient a la finestra embafada. Ella en va dibuixar una altra al costat i van seguir abraçats, com si no hi hagués ningú més al món. Tant de bo.

Comentaris

  • Abraçats[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-05-2020 | Valoració: 10

    Molt bé, realment no vam pedre's temps, gens ni mica. La posició de la "cara A! va acabar amb bon orgasme. Bon plaer has tingut en redactar-lo. Enhorabona, Boris.
    Saluts. PERLA DE VELLUT

  • Feina feta no fa destorb[Ofensiu]
    kefas | 02-05-2020


    És com quan tens un gra amb pus. Fa mal. Si el reventes, surt el pus i deixa de fer mal.

    Sovint el plaer consisteix en l'absència de dolor.

l´Autor

Boris

19 Relats

26 Comentaris

18674 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
Aprenent. Agraeixo feedback. Petons.