CAÇADORS D'ASSASINS: CAPÍTOL II: HISTÒRIES DE VIOLÈNCIA. PART 2

Un relat de: Raül Gay Pau
- Estàvem jo i el meu nuvi, ara promés, he, he, en un bar fent-nos unes copes tranquil·lament i fent-nos manyagadures, un de sobte escoltem darrere nostra:

" - Mireu que tenim aquí, si són dos bardaixos, dues marietes contaminant i embrutant el nostre bar."

Per descomptat el meu nuvi i jo els ignoraven, ja hi estàvem acostumats a aquell tipus de comportament, aquests individus, l'únic que volen és gresca, és igual que sigues homosexual, alt, gros, manc... qualsevol excusa és bona per a provocar. Per norma general si els ignores, busquen altra víctima, però en aquest cas...

"- Sabeu que es fa amb els insectes que envaeixen la casa dels altres? Se les extermina. I sabeu? Jo i els meus amics som exterminadors de plagues i vosaltres els faldilletes hi sou una plaga ben gran. Així que, no us ho agafeu com a una cosa personal, simplement fem neteja, eixa és la nostra feina."

- Entre dos- prosegueix el xic- agafaren al meu nuvi i altres dos a mi. Mentre el cap, que era qui ens havia parlat, ordenava i intimidava a la resta dels assistents del bar, els quals no mogueren ni un múscul. La veritat és que no els hi puc culpar, jo tampoc haguera mogut un múscul, els problemes dels altres són dels altres.
Una vegada a fora ens començaren a empentar i fer rodar en mig d'un quadrat que havien fet. Ens empentaven, ens escopien, ens colpejaven... fins que finalment el tipus que era el cap hi va traure una navalla i li va fer el tall que hi veieu, li ferí les cordes bocals i ara pràcticament no hi pot parlar. Tranquil, tranquil, tot anirà bé.- Li diu al seu promés que s'hi havia posat a plorar.- Encara rai que una patrulla de policies passà per allí, cosa que va fer que els agressors fugiren. Ens dugueren a l'hospital a curar-nos. Per descomptat que hi presentarem una denúncia. Però en certs cercles aquestes agressions es queden impunes. Així que aquest és el motiu per a unir-nos a aquest grup. Perquè estem convençuts que si no hagués aparegut la policia, ens hagueren matat a tots dos.

Comentaris