CAÇADORS D'ASSASINS: CAPÍTOL 1 PART II: LA PRESSA ES TORNA CAÇADOR

Un relat de: Raül Gay Pau
Encara rai que sempre porte damunt materials de la meua professió. Gràcies a això puc estabilitzar-la fins que arribe l'ambulància.
Escolte com un vehicle surt xerrotejant a gran velocitat, supose que és el vehicle dels assassins. Pot ser que hàgem empatat aquest enfrontament, però pinso descobrir qui són i acabar amb ells, coste el que coste.
Em trobe en una habitació de l'hospital veient els flocs de neu caure. Prop de mi, en el llit està Iveth, la qual està respirant treballosament gràcies a un aparell. Resulta que la ferida del coll, malgrat ser greu, no és el problema del seu estat, sinó que en caure el seu cap s'ha donat amb una pedra, que li ha produït un vessament cerebral. En aquests moments ella està en coma, i no saben si despertés o en què condicions ho farà.
Estreny els meus punys amb força fent-me sagnar les mans, mentre pinso a gran velocitat un pla per caçar a aquests malparits. En aquest moment criden a la porta, és la família d'Iveth que ve a veure-la i a cuidar-la. Ens abracem, ploren, mostren afecte. Decidesc que és millor que siguen ells els qui es queden cuidant-la, jo haig d'iniciar la meua caça.
Ha passat una setmana des de l'agressió i em trobe en la porta de la meua mansió, esperant als convidats, o, millor dit, a la partida de voluntaris que donarà caça a la presa. Els meus pares fa anys que se n'anaren del país i jo em vaig quedar aquí amb la mansió pels meus estudis i després per Iveth. Ara la mansió serà la caserna general per executar el meu pla. Havia posat en pàgines d'internet i diaris un suculent avís:
ES BUSQUEN CAÇADORS D'ASSASSINS
No pots dormir a les nits tement el pitjor? Has sobreviscut a una agressió que pretenia ser mortal i no han detingut al causant? Penses que s'hauria de fer més? No temes més, uneix-te a aquest grup voluntari dedicat a recaptar informació sobre les agressions. Farem tot legal, el nostre grup solament xerrarà amb la gent i patrullarà els carrers. Fem de la nostra ciutat un lloc on viure en pau.
Si estàs interessat, contacta en la següent adreça de correu electrònic: sebuscancazadoresdeasesinos@fight.com
Finalment havien respost a l'anunci unes quaranta persones, les quals havia reunit aquí. En aquests moments són les 19:00, per tant, és de nit, i els fars d'alguns cotxes s'apropen a la mansió. He disposat un aparcament especial per rebre als vehicles. La gent va baixant i apropant-se a l'entrada. Molt amablement els conduesc a una de les sales més grans de la mansió, on la xemeneia està encesa i hi ha una immensa taula amb aperitius. Vaig fent viatges perquè la gent ve en minuts diferents, mentre que deixe al servei atenent als convidats que estan a la sala. Finalment porte a l'últim grup. Repartesc les fulles amb les recomanacions.
- Benvinguts a tots. - Dic. - Si esteu aquí, és perquè us preocupa la seguretat dels habitants o la vostra pròpia. Per començar, repassarem les normes generals per al grup. M'he basat en els clixés de les pel·lícules de terror per fer les normes, perquè em sembla que hi ha accions que són de sentit comú i els personatges d'aquestes històries no compleixen:
1. Sempre anar en grup a la caça dels assassins. És molt comú, en aquest tipus de situacions, separar-se no se sap molt bé perquè, ja sabeu la unió fa la força així que no aneu sols.
2. No us fiqueu en llocs on no hi haja clara una via de fuita. Això també és molt comú. Si arraconeu a l'assassí o assassins en un soterrani, àtic o similar no us endinseu. Crideu a la policia i vigileu que no escape el criminal, però des de fora i en grup.
3. Mentre patrulleu que a ningú se li ocórrega mantenir relacions sexuals. Sembla de riure, però hem d'estar al que estem. Qui vulga intimitat que la tinga després a la seua casa.
4. Com aneu en grup si un membre ensopega i cau se l'ajudés a aixecar-se, amb dues persones és suficient, la resta del grup vigila els voltants perquè no us ataquen.
5. Es vigilaran els 360 graus, perquè no hi haja atacs sorpresa.
6. Si veieu a un individu estrany, sospiteu d'ell, sou caçadors d'assassins, qualsevol és sospitós, així que si el seu comportament o qualsevol cosa us sembla estranya dubteu d'ell. Pot ser una falsa alarma, però us salvarà la vida.
7. Sigueu sigil·losos. Res de cridar preguntant si hi ha algú, o derrocant coses. Investigueu, però no delateu la vostra posició, sobretot si us trobeu en un lloc tancat com una casa, una fàbrica, etc.
8. Portar gossos és altament recomanable. Ells fan olor dels altres i us poden avisar o ajudar. Això sí que porten morrió perquè no lladren o mosseguen a persones innocents. Us poden ajudar empenyent a l'agressor amb les seues potes gràcies al seu pes o grunyen per advertir-vos.
9. Si s'ha d'anar al bany que es vaja també en grup i vigilant molt bé els voltants.
10. Si heu d'obrir una porta o alguna cosa, relaxar-vos i centrar-vos en el que esteu fent, la resta del grup que vigile. Així evitàreu que us caiguen claus, que no encengueu les llums o activeu bateries.
11. Si hi ha poca llum, utilitzeu llanternes que para això estan. Perquè anar a les fosques? Intenteu poder veure, si no veieu prou perquè està massa fosc, no investigues. Pot ser que la llum advertesca a l'agressor, però si vosaltres no veieu, és igual que aquest advertit o no, vosaltres sereu la presa.
12. Porteu els telèfons mòbils amb la bateria carregada i si és possible, porteu bateries de recanvi. No som herois així que cal cridar a la policia quan la cosa siga perillosa o quan descobrim alguna cosa inusual. També portar diversos terminals per si un falla. És estadísticament difícil que tots fallen alhora.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer