C

Un relat de: Iona
Tot i que encara era dimarts i el cap de setmana quedava lluny, qualsevol que l'hagués vist hauria pensat que ja era divendres. Aquell dia, mentre treballava al laboratori, va cantussejar totes les cançons que sonaren a la ràdio. Se'l veia content, però també poc concentrat en la feina. Recordo quan va abocar el reactiu sobre la llibreta on havia escrit els resultats. Sort que té el bon costum d'utilitzar-me per escriure. Si ho hagués fet amb bolígraf, els càlculs haurien quedat il·legibles i hauria perdut hores de treball.

...

Ja havia acabat la paciència d’estar tancat dins d’aquella caixa, quan aquell vespre en vaig poder sortir. Un cop fora, el primer que vaig veure van ser uns ulls que gairebé brillaven tant com jo. Llavors, ell es va treure un paper de la butxaca, va llegir a la seva promesa els versos que hi havia escrit, i em va agafar amb delicadesa per declarar-s'hi.

...

Després d'estar uns dies com a gat i gos, per veure qui era més imprescindible, finalment hem fet les paus. És el que té ser un element de la taula periòdica anomenat carboni, que tant podem formar part d'un preciós diamant d’anell de compromís, com ser el grafit del llapis que en sap tant de càlculs científics com de paraules d'amor.

Comentaris

 • Molt bo![Ofensiu]
  Neus Marín Cupull | 13-04-2022

  Molt original, molt ben escrit. Com ja estem acostumats a llegir-te, sempre és un plaer.
  Molta sort, Iona,
  Salutacions,
  Neus

 • Taula periòdica[Ofensiu]
  Prou bé | 05-04-2022

  Quins records...ben llunyà s!
  Un relat molt original i creatiu, com acostumes!
  M'ho he passat molt bé llegint-lo!
  Sort
  Amb total cordialitat

 • Relat rebut[Ofensiu]

  Relat rebut correctament, entra a concurs.
  Gràcies per participar.

  Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

73 Relats

285 Comentaris

23842 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona