Buscant la Inspiració [capítol tercer]

Un relat de: Lecram

Alguns deien, que l'havien vist prop del mar; vaig dirigir-me cap el port, però un cop allà no hi havia res que em recordes la inspiració. L'aigua estava bruta i arreu se sentia una forta olor a peix podrit.

Altres afirmaven, haver-la trobat dalt del cim de la més alta muntanya. Quan hi vaig arribar, no podia creure el que veien els meus ulls. La muntanya, que des de feia molts i molts anys, havia estat la meva principal font d'inspiració, ara em decebia.
Als seus vessants, hi havien crescut les cases com si de bolets es tractés en plena tardor. Els cotxes corrien per autopistes que temps enrere havien estat petits corriols.

Decebut, empipat; vaig marxar de la muntanya tampoc era allà la inspiració. On podia seguir buscant? la trobaria algun dia?. Estava francament desesperat.

[continuarà]

Comentaris

  • fantastic![Ofensiu]
    Immac | 24-01-2007 | Valoració: 9

    Eis molt bo aqueix relat jo fa poc que i som a n'aqueixa pagina la inspiracio d'escriure cada dia una cosa nova era total... jo he escrit tan sols 2 relats un me l'han aceptat i l'altra esper la resposta el que m'han aceptat es diu: Cops a la dona i está clasificat en Biografia i Juvenil.

l´Autor

Foto de perfil de Lecram

Lecram

35 Relats

120 Comentaris

54900 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer ara fa 35 anys a la ciutat de Barcelona; des des fa més de 15 que visc reclòs en el bonic paratge, de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental (Barcelona).

La meva afició per la literatura, no fa masses anys que va començar, tot va començar com un joc; doncs els primers relats que vaig escriure eren per participar als jocs florals de l'escola i l'institut.

Però poc a poc, aquest joc es convertí en un canal per on fluïen tots els meus sentiments i pensaments.

Fins el moment molt poques vegades havia tret a la llum els meus relats i poemes, potser ha arribat el moment de començar a treure'ls la pols i veure'ls des d'uns altres ulls (els vostres).

Espero que us agradin, qualsevol comentari serà molt ben rebut. Gràcies a tots/es lectors/res, autors/es.

Us deixo el meu e-mail per si voleu fer algun comentari més personal o coneixe'm millor: kilimanjaro2005@hotmail.com



R en Cadena

"La senyoreta Kispar fidu em va encadenar i jo he passat la cadena a les senyoretes Pauli i somnisdeboira"

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")