Benvingut al club

Un relat de: Iona
Ell sabia que només era una superstició, que no n'havia de tenir por. Però no hi podia fer res, s'estenia dins seu com la boira, hi estava atrapat. Quan els ho explicava als seus companys del grup, ells sempre se'n reien. Un dia va deixar de parlar-ne, però sempre més ho va tenir present.

Sonaven bé, o això els deien. Fou a partir de quedar finalistes en el premi de grup revelació, que començaren a encadenar concerts aquí i allà. S'hi van sumar entrevistes, fer de taloners en un important festival d'estiu, alguna col·laboració amb altres artistes, i en uns anys, ja eren un grup de referència.

Fins que va arribar el dia en què la seva superstició es va complir. Al seu enterrament hi van sonar cançons de Jimi Hendrix, Janis Joplin, The Doors, Nirvana i Amy Winehouse.

Ningú sap si fou un somni perseguit o només mala sort. Morí a l'edat de vint-i-set anys.

El grup es dissolgué.

Iona

Relat participant al repte clàssic DCCVI (706)

Comentaris

  • Superstició O premonició?[Ofensiu]
    Prou bé | 06-07-2021

    El relat és punyent de tan real i tràgic. Tantes morts de joves que fent el que els agrada i fan bé no saben evitar els paranys! Com sempre molt ben escrit! Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

84 Relats

322 Comentaris

28791 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir