Baixar dels Núvols

Un relat de: L'anònim GharN

Guillem:I acariciareu els estels, i traçareu cercles, envoltant-vos de carícies que el vent us ha esgaït. I marxareu apresos, reemprendreu el camí a casa. Sereu malves entre les flors, flors mortes, en sereu noves, de vives. Aprendreu a tocar quan us faltin els braços, aprendreu a sentir quan us manqui el cor. Estimareu un cop de vent aleatori que us empenyi a un altre món, per descobrir-vos en condicions inicials diferents, distants. Estalviareu un bocí de cel, a canvi d'una vida aprofitada, reemprendreu el camí espadat, al fil de l'espasa que us va decapitar. Sereu, com he dit, Àngels de la guarda.

(en Guillem se'ls acosta, tots en fila. Els ensuma, quina gràcia, i recórre la brillantor de cadascun amb una gota de síndria. Seran Àngels d'estiu).

(en seneu, un dels més altament condecorats, se li acosta quan tots han marxat):

Seneu: Seria gaire demanar aconseguir un parell d'entrades pel cinema? Necessitaré qualsevol forma d'acostar-m'hi possible... em serà molt difícil conèixer-la... és... molt amunt, per a mi.

(encongint-se les espatlles, Guillem es gira i es dirigeix al dissortat Seneu)

GuillemT'ha tocat el present més difícil de tots. Ella es diu Sara, i és dificilment accessible fins i tot per tu, Seneu amic meu. Mira de no enamorar-te'n abans de saber el seu nom per boca seva, al menys. No aconseguiriem res. T'he donat aquest present perquè tu ets el millor. I ho saps. Pots fer-ho, Seneu.

(i en Seneu va agafar tot el seu valor i baixà, per darrera vegada, a visitar els seus somniadors prefereits)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de L'anònim GharN

L'anònim GharN

35 Relats

112 Comentaris

43633 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Els núvols de pluja i de llamp queden pertot arreu, al meu voltant. Llamp que ens espanta i ens fascina, núvols que alhora prometen dur i endur-se els pitjors malsons que tinguem. La pluja ens ajuda a dormir, i després d'acompanyar les nostres veuetes que pensen i es tornen vives, després de deixar el planeta dels somnis aleshores ens llevem, i de tornada a la rutina ens pensem que tot serà per sempre. M'agrada mirar els teus ulls, al metro... són... són com els núvols de pluja i de llamp.

Jordi

Aquí hi teniu moltes més coses meves, tot i que no sempre en català... coses del guió.
Núvols de pluja i de llamp

O bé, si voleu dir-me quelcom, jordi.gharn@gmail.com