Artistes

Un relat de: Iona
Tot i semblar rústec, això de tenir gallines, pot equiparar-se al mecenatge d’artistes. Us sorprèn, oi? Doncs jo m’hi sento identificada. La meva tasca es proporcionar refugi, aigua i aliment, mentre elles m’ofereixen ous.

El moment de recollir-los és màgic. Admiro com son capces de regalar-nos un element tan fràgil, però al mateix temps fort i dur. De formes perfectes, superfície llissa, i de tant en tant, amagant una sorpresa al seu interior, el doble rovell.

Però tot lo bonic s’acaba. Arriba un dia que ja no ponen i toca fer un pensament. Tot i que al final acaben a l’olla, sempre tinc el pensament romàtic de muntar una residència de gallines ponedores jubilades.

Comentaris

  • ORIGINAL.- [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 19-12-2020 | Valoració: 10


    Residència de gallines ponedores jubilades? Vaja, i vaja... molt original, aquest relat, que pense que faries aqueixa residència de gallines... Realment m'ha fet gràcia.
    Molt original, iona6.

    Salutacions...
    PERLA DE VELLUT.

    P.D. Quan pugues i tingues temps, em dones les gràcies en la meua pàgina. Gràcies mil...

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

320 Comentaris

28362 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir