Aquesta tarda sóc tot teu.

Un relat de: Massagran

En el silenci d'aquesta plaça, sota la mirada de tots els estels del cel, mentre la campana de Santa Anna ens beneïa, reposaves en els meus braços.
Parlàvem, rèiem, teniem por.

Feia massa temps que els meus llavis buscaven el moment d'arribar als teus. Tu sempre em deies que no però em seguies i et deixaves estimar.

Aquell dia em vas dir: "Aquesta tarda sóc tot teu" i et vaig passejar en la meva bici com un príncep, assegut al volant de l'aparell perquè d'aquesta manera forçava el teu cos a anar enrera i recolzar-se en mi. I tu confiaves i reies i paties a cada semàfor vermell i miraves de reüll com jo olorava els teus cabells que m'acaronàven els llavis. I pedalava a poc a poc per a que aquell moment fos innacabable.
Quina sensació la de tenir-te tan aprop i no poder-te prendre. Quin tremolor del cor encara sento quan recordo el desig d'abraçar-te i fondre'm en tu damunt de la bici...

Vam seure al meu racó favorit de la ciutat i et vas recolzar en mi com si encara anéssim damunt la bici, vas deixar-me olorar de nou els teus cabells i vas tancar els ulls després de deixar-te anar al desig de les meves mans i la meva respiració.
Et vaig fer un petó al front, a la galta, als ulls, a la punta del nas i tu somreies.

Llavors els meus llavis van deixar de ser meus i aquella por de prendre els teus llavis i que tu em diguessis de nou que no es va dissoldre amb les primeres gotes de pluja que regaven el teu rostre reposat en mi i vaig acaronar-te'ls amb els meus i tu els vas entreobrir mentre la campana de Santa Anna i la pluja es fonien en la cançó d'amor més tendra que mai ens han escrit.
Aquell petó va ser la raó per la que havia viscut fins llavors.

El que vindrà, si algun dia tornes a reposar a la meva finestra, petit pardal, serà la raó per seguir vivint eternament.

L'Amor no passa mai.

Comentaris

  • Categoria: romàntica[Ofensiu]
    Nubada | 31-07-2007

    Quina història més bonica, quin final més romàntic... l'amor no passa mai.

    Et recomano un relat amb un títol molt semblant: "Sóc tota teva", de peres. El que diu a la introducció pot aplicar-se al teu relat i a molts d'altres: "La categoria del relat hauria de ser ‘romàntica', però no existeix. I ‘eròtica' no ho és pas. Per això he hagut de posar que és ‘social'."

l´Autor

Foto de perfil de Massagran

Massagran

18 Relats

34 Comentaris

21049 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Qui sóc no té importancia.
Què sóc, m'ho diràs tu.
Com sóc, amb el temps canvia.
Per què sóc, això sí és fotut.

Però et dono quatre pistes de les que solem donar:

- Vaig nèixer amb la "democracia", el 6 de Desembre del 1978.
- Aficionat, entre d'altres coses, al cant, la literatura, el teatre, les llengües i les persones.
- La motivació per escriure me la va donar la incapacitat familiar de mantenir les coses al cap més de tres segons. El pare duia sempre un llàpis a la butxaca i algun paper i jo el vaig imitar.
- Escric quan estic molt content o quan estic ben desanimat. La resta de mesos sóc gairebé l'home més feliç del món.
- No tinc parella...i els meus amics no entenen perquè...jo tampoc.
- Per davant de tot: Gràcies.
- Per darrera: Ho sento.
- I mentrestant: un somriure.

El meu correu:
socasterix@hotmail.com