antifaç

Un relat de: terra_nua

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Vaig sentir que obries la porta, però jo vaig seguir fent com si estudiés i no et vaig fer gaire cas. Vaig notar com t'apropaves silenciosament i tot i així, no vaig aixecar la vista dels fulls.
Vas seure al llit i m'observaves, això va fer que els meus mugrons es posessen erectes, suposo que ho vas notar, duia la roba fienta d'anar per casa. Seguies mirant-me fins que et vas apropar tant a mi que notava el teu alé calent al meu coll. Em vas posar la carn de gallina i quan m'anava a girar em vas posar l'antifaç que utilitzo per al mal de cap. Em vaig mossegar el llavi suaument i vas entendre el senyal. Volies jugar? Quin encant...
No veia res i només podia guiar-me per la teua olor i la teua respiració. Vas seure damunt meu i em vas començar a besar darrere les orelles i el coll. Desitjava la teua boca però no em vas deixar besar-te. Només notava el teu cul als meus genolls i vaig agafar-te'l amb un grapat dolçament.
Vas agenollar-te a terra i mentre em tocaves els pits vas començar a mossegar-me els genolls. Jo t'acariciava el cabell i les orelles. Vas aixecar-te de nou i agafant-me de la cintura em vas portar al llit. Em vas traure la poca roba que duia i jo vaig fer el mateix aprofitant aquell moment que estaves distret. Vaig notar el teu sexe inflat i calent i el meu va imitar les teues condicions, tot i que ja feia una estona que estava excitat.
Vas començar a recórrer tot el meu cos amb la llengua. Em mossegaves els mugrons suaument, em llepaves el melic i arrosegaves la teua llengua pel meu coll mentre m'acaronaves la part baixa del ventre i l'interior de les cuixes.Jo tocava la teua panxa i volia arribar a palpar el teu membre però no em deixaves.
Els meus gemecs començaven a sentir-se més fort del que volia per no podia més, no volia més falces carícies ni tan sol que allunyesses el teu sexe del meu. Ho vas entendre solet i em vas satisfer. Malgrat esperar des de feia tanta estona aquell moment, no em va decepcionar com passa a vegades, tot el contrari. Em vas cabalgar una bona estona fins que vaig aconseguir posar-me jo damunt i cedir-te el meu lloc sota. Em vaig córrer dues vegades seguides i, encara sense veure-m'hi gens car portava l'antifaç, vaig deixar de cabalgar-te i em vaig anar apropant a poc a poc al teu sexe inflat i a punt d'explotar.
Em conec tan bé el teu cos que no em cal veure'l per saber què he de fer i per on he d'anar... Vaig baixar des del teu coll amb la llengua i em vaig entretindre al teu melic fent-te unes pessigolles dissimulades i apropant els meus puts al teu membre fent-te sentir un simple fregament. Ara eres tu qui no podies més i no et vaig fer patir gaire. Portàvem tanta estona extasiats que en posar-me el teu membre a la boca vaig notar que allò duraria poc, així que vaig decidir començar a xuclar amb força i potentment per fer-te gaudir i la teua respiració agitada et delatava. Quan parava uns instants notava que et mories de ganes que seguís i tornava a renpendre la mamada amb més ganes. Pocs minuts després em tragava totes les teues ganes de sexe. Vaig somriure passant-me la llengua pels llavis, sé que m'estaves mirant encara que no et veiés.
Finalment em vaig decidir a dirigir-te la paraula dient-te: em puc traure l'antifaç?

Comentaris

  • Carnestoltes06 | 13-11-2006

    Un relat explícit i ben expkicat, potser li falta una mica de sorpresa, de... pensava que l'antifaç donaria més joc!
    En nom del desig, segueix!
    Carn

  • Carai terra nua[Ofensiu]
    Senshi | 12-11-2006

    em deixa's parat... en menys de dos minuts has fet que senti coses molt curioses.
    M'ha agradat molt el teu relat...
    Un petó... on tu vulguis...?