Em mates?

Un relat de: terra_nua

T'apropes a mi i acostes també els teus llavis fins que els sento ben a prop. Unes paraules a l'orella són suficient per fer-me entrar calor. Calor de calenta, no de calurosa. I enmig del ball, amb tot de gent, jo t'agafaria i et desvestiria i et menjaria sencer... M'hauré d'esperar una estona. No sé si te n'has adonat però després de les últimes trobades al cotxe res no serà com abans. Ens hem deslliurat de totes les vergonyes, si és que en teníem, i hem deixat enrere tot el que no siga plaer tal com ens anem llevant la roba. Em mires, et miro, ens mirem amb desig i ens besem tendrament quasi com la primera vegada.
En un moment donat m'invento una excusa, que pot ser no ho és, per anar-me'n i com a bon jan m'acompanyes. Anant al cotxe parlem de qualsevol cosa sense sentit, com quasi mai fem, veritat? I arribem al cotxe i tornem a tastar-nos. M'agrada molt besar-te. I tu em poses la mà per sota la faldilla i jo ja cremo i amb la mirada et dic el que callo per uns moments i anem a un altre lloc més, com era allò?, més íntim.
Fins aquí podria ser un ritual que s'ha repetit. Podria perquè realment cada vegada ha estat una micotinya diferent. Però al cap i a la fi, ha estat la introducció amb alguna variant al que queda de nit. El que sempre és diferent és el que ve després. Fet i fet, després d'aquestes nits he decidit que canviaré el nom al plaer, d'ara endavant li diré el teu nom.
El que ve després no ho sé explicar: són els teus sospirs i els meus gemecs, la teua llengua i la meua quasi fent un nus, el teu pit fregant el meu, la teua suor mesclant-se amb la meua, les teues mans per algun racó del meu cos i fent-me tornar boja, les meues mans descobrint-te i descobrint les teues reaccions... I a partir d'aquí uns: m'agrada que em folles i els batecs del meu cor s'acceleren, m'agrada fer l'amor en tu i algun esbufec, m'encanta follar-te i el teu nom o el meu, folla'm i segurament seguit d'un me mataràs i totes les coses que ens puguen passar pel cap (encara que potser no és pel cap per on passen ben bé).
I tu dins meu, molt endins i un poquet més a fora per tornar entrar molt endins, per tornar a ser molt molt teua. I les teues mans al meu cul. I la meua boca mossegant fluixet (o no tant) el teu braç. I la teua boca oberta. I els vidres s'entelen una mica. I un mos als llavis. I canviem de posició quan un o l'altre es cansa. I m'eixugo una mica perquè estic massa mullada. I jugo amb la meua llengua i el teu cos. I t'estimo, i t'estimo molt, i et desitjo. I tanco els ulls molt fort perquè tot això no em pot passar a mi. I em mataràs. I em mataràs de plaer. I arriba un moment que perdo la consciència i només et noto molt dins meu. I un orgasme. I un altre. I ja no sé quants en van. I t'estimo, i t'estimo molt, i em mates.

Comentaris

  • FANTASIA O REALITAT[Ofensiu]
    Jonatan | 30-08-2009

    Ma atreveixo a comentar el teu relat….està ple de fantasia, de la bona….ets molt romàntica i denotes que ets apassionada….a la vegada molt calenta em qui et sents be.

    Ara em pregunto…es un relat de un cas real o no?, segons la meva intuïció sembla mes un desig que no una realitat.

    Si el vols comentar em mi jonhatan70@gmail.com