Animals socials. Feromones i olors.

Un relat de: tocdenit

La femella busca presa, és en els humans com en els animals. Busquen un mascle amb unes característiques a part de mentals , físiques concretes? És a dir, la femella coneixent el seu cos, els seus períodes, busca un mascle totalment prefecte per a la compenetració infinita per la còpula? Diré més, busca doncs un mascle a part de pelut o no, alt o baix, gras o prim, un mascle amb el maluc més ample o més estret per encaixar amb el seu a mode de trencaclosques, com les peces d'un engranatge? Som o no som selectius fins al mínim detall? Vol dir tenir un nas gros ser un mascle més adient? O potser els peus? I les mans? De fet a mi els nassos grossos… quin és el cromosoma que ens fa decidir? Podem detallar fins l'últim àtom? I què me'n dieu de les feromones? L' olor i té un paper important, oi noies? I no em refereixo a l' olor de "eau de TV" o la també coneguda "essència de Societat" em refereixo a L' Olor corporal natural, aquella que quan la sentim ens fa decidir si encetar una conversa amb una presumpta presa o no.
Perquè penseu, que quan contesteu a la pregunta de "què us atrau d'una persona?" o "en què us fixeu primer?", penseu que el vostre organisme ja ha pres una decisió molt abans i que va molt més enllà de si té un cul bonic o no, unes dents blanques o va vesit/da amb corbata. El millor dels vostres sentits, l'olfacte, s'ha avançat a tot això. Perquè el nostre instint animal sap molt bé que les aparences enganyen. Si és que en el fons som animals no ho oblideu.

Comentaris

  • Hi estic d'acord[Ofensiu]
    Llorenç Garcia | 19-02-2011 | Valoració: 10

    Em quede amb el missatge: Som animals. Per molt que en hagem autoproclamat sers racionals, la nostra condició animal no dorm. Per molt sofisticat que vulguem ser.

  • ai les feromones ...[Ofensiu]

    peró si tenim els narius atrofiats de tant de perfum, desodorants, gels, sabons... , peró si fins i tot les bosses d'escombraries les venen perfumades!!!.
    Com vols que se senti l'olor del mascle?. A més, massa homes hi ha que s'emmascaren l'olor natural a net amb perfums tipus Abròtano Macho.



    no valoro els relats. Demano que no se'm valorin els meus.

  • és curiós com[Ofensiu]
    joandemataro | 06-12-2010 | Valoració: 10

    els relataires sovint coincidim en els missatges dels nostres relats, deu ser que tenim una sensibilitat especial, potser el cromosoma P... és broma
    t'envio una abraçadota des de mataró
    fins aviat
    joan

l´Autor

Foto de perfil de tocdenit

tocdenit

12 Relats

37 Comentaris

12668 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Gairebé no tinc biografia però puc dir que sóc nascuda sota una col i que estic mirant de construir-me mica en mica dia a dia, i potser d'aquí uns anys en puc escriure una amb cara i ulls però encara no m'en considero digne.


us deixo aquí un enllaç al meu blog

http://www.tocdenit.blogspot.com