UNA BELLADORMENT D’ESTAR PER CASA

Un relat de: tocdenit
__ Digui?
__ Bruna? Hola, hola tia, és que quan et truco a la feina no sé mai si ets tu. No saps la que t’haig d’explicar!
__ Uuui...en quin merder t’has posat? És greu? T’han detingut?
__ No res d’això burra. És sobre en Pau.
__ T’ha deixat? T’ha posat les banyes?
__ Espera home! Res d’això impacient.
__ Però engega, va!
__ Si no calles d’una vegada penjo i et deixo amb les ganes
__ ...
__ En Pau, bé, jo... mira que ahir vam fer una sessió de sexe on hi tenien cabuda tots els tipus: salvatge, romàntic... El cas és que tenia tota la tarda lliure i vaig netejar una mica el pis, vaig llegir el diari, vaig mirar la tele, vaig sortir a prendre el sol a la terrassa. I no sé si va ser un excés de sol o què però vaig deixar volar la imaginació i mig endormiscada devia tenir records de la infantesa i amb aquestes que vaig recordar el conte de la belladorment però s’acabava en versió porno. Total que quan em vaig despertar em van venir unes ganes de posar en practica la fantasia i em vaig deixar endur pels impulsos o per la tonteria. Vaig decorar tota l’habitació amb un estil així de dormitori de conte amb flors, vaig muntar una cortina al llit, vaig encendre encens, no ho sé tot de detallets. I quan ja ho tenia tot a punt vaig anar a baix a l’escala i em vaig començar a treure peces de roba i les anava deixant escampades pel pis com les engrunes de pa de Hansel & Grettel fent un caminet directe a l’habitació, passant per la cuina on vaig deixar sobre el taulell unes maduixes i un pot de nata. Vaig abaixar la il•luminació de l’habitació, em vaig posar una corona de flors al cap i la melena a l’aire i em vaig estirar al llit totalment despullada. I a esperar que arribés en Pau. Quan per fi va arribar el cor m’anava a cent per hora o a dos mil. Vaig tancar els ulls i vaig esperar. Al cap del que a mi em va semblar una eternitat entra el tio totalment despullat i amb una corona de flors al cap, amb el jersei posat com de capa. És que ho hauries d’haver vist. Quin moment, per Déu! S’acosta a poc a poc, es treu la capa molt “sexyment”, me la posa sota el cap i fa el petó dolç i suau que fa el príncep a la bella dorment. Això va ser la calma abans de la tempesta, t’ho juro tia! El que ve després és top secret. Que m’en dius?
__ Una tarda mogudeta no?
__ I això és tot el que has de dir?
__ Quan estava amb mi no ho feia això...

Comentaris

  • perdó2[Ofensiu]
    Quitus | 21-04-2011

    p.d2: (que no es puguin editar els missatges es força fail). en cert sentit, sí que em sembla que la "literatura eròtica" es per "cascar-se'la" entenent això com a metàfora (si volen molt poc subtil) de que ha de produir ser grau (com més gran millor) d'erotització en el lector.

  • (creia que havia possat nota quant vaig fer el comentari)[Ofensiu]
    Quitus | 21-04-2011 | Valoració: 8

    per cert, no s'ho prenguin tot al peu de la lletra.
    només era broma (encara que si haig d'explicar que era una broma ja no fa gràcia, com diria en Joker).
    tanmateix, per ser honest, em carrega certa aproximació al genere, però "sense que esquitxi". de fet, em recorda parcialment, aquelles actrius X (X com a gènere cinematogràfic,no com "amagatall" de nom conegut) que durant les escenes, mentre en una mà faciliten la "introducció membril" amb l'altre aparten la panxa del "partenaire". sempre m'ha semblat una especie d'oxímoron fascinant...

    p.d: disculpin les molèsties, eh....

  • Suposo que..[Ofensiu]
    tocdenit | 18-04-2011

    Tothom té les seves predileccions eròtiques o el que per un és molt eròtic per l'altre és el seu antagonisme però bé el que s'ha escrit s'ha escrit. Per bé que no tots som uns experts en tot o en res es fa el que es pot. Jo el que valoro molt és al forma en què un escriu i els finals també i aquest final ( no és que em vulgui tirar floretes) m'agrada. (per algun lloc hem de mirar de salvar el vaixell!)

    De totes maneres salutacions!

  • la Ciutadella[Ofensiu]
    Quitus | 17-04-2011

    Aquest matí (a escriure això es diumenge per la tarda) ens hem passat la meva novia (companya, parella o com dimonis vulguin definir) i jo, pel Parc de la Ciutadella. "Gang-Bang" a l'estil vegetal. Arribats a un punt, ella ha dit, que tot allò la fascinava. (Ho deia la mateixa, que a casa diu: "A la cara, no!").
    Amb tot, aquell passeig matinal m'ha semblat molt més eròtic-festiu que el teu relat, ple de jocs comuns que no duen enlloc.
    I es una llàstima, perquè aquí em vingut a "cascar-nos-la".

  • És un bon...[Ofensiu]
    AVERROIS | 16-04-2011 | Valoració: 10

    ...relat eròtic, però m'agradaria saber a on portava les maduixes i la nata en Pau...je,je.
    Una abraçada.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de tocdenit

tocdenit

12 Relats

37 Comentaris

12585 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
Gairebé no tinc biografia però puc dir que sóc nascuda sota una col i que estic mirant de construir-me mica en mica dia a dia, i potser d'aquí uns anys en puc escriure una amb cara i ulls però encara no m'en considero digne.


us deixo aquí un enllaç al meu blog

http://www.tocdenit.blogspot.com