Així és la meva vida

Un relat de: c

Em desperto a les quatre de la tarda. Em trec la roba i em poso la indumentària ridícula del treball. Poso cereals i llet en un bol, i m'ho menjo en cinc minuts. Així encara tinc temps de fer una passejada pel parc i després anar a comprar al supermercat. Torno a casa ho endreço tot per tal que el pis quedi una mica acceptable per si ve algú. Però per dins sé que no hi vindrà mai ningú. Tanco el pis i m'asseguro que estigui ben tancat, no fos cas que hi hagin lladres. Mai se sap. Baixo cap a l'autobús quan ja són les cinc. He d'esperar l'autobús durant una bona estona. Normalment arriba tard, i llavors el cap del treball em fa una bona bronca i em descompta una mica del sou. Mentre no arriba, he de suportar tots els nens que han acabat les classes i que criden com bojos. Sempre falta poc per acabar a terra per les empentes. Les criatures són uns diables. Si tinc sort, l'autobús arriba aviat i no els tinc que suportar gaire estona. Dins l'autobús, agafo el diari i el començo a llegir. Tinc que esperar mitja hora per baixar. Se'm fa llarga. Quan arribo a la gasolinera estic mig adormida. Començo a treballar tres quarts de sis i plego a les sis de la matinada. Estic com a dependenta de la botigueta que hi ha a la gasolinera. Quan no hi ha ningú, menjo algun menjar preparat que m'emporto del pis. A les sis, plego, i torno a agafar el bus. Més d'una vegada he hagut de tornar a fer la volta i esperar una hora més perquè m'adormo i no baixo a la parada que em toca.
Obro la porta del pis a quarts de vuit del matí. Corro de seguida fins a la meva habitació, que tampoc es gaire cosa, em trec l'uniforme i em poso roba còmode: uns texans, una samarreta ample, i unes bambes, odio les sabatetes. Vaig al parc una estona, a passejar, i torno altre cop al pis. Cap a les deu ja estic dormint altre cop.
Així és la meva vida. Sempre el mateix. Dormir, treballar, dormir, altre cop treballar...
Fins que em mori. No crec que canviï mai.

Comentaris

  • Xocolata i sucre | 01-03-2006 | Valoració: 8

    esperem que el relat no sigui una reflexió sobre la pròpia vida... està molt ben expressat el que vols transmetre: el sentiment de rutina i de fàstic per la vida monòtona.

    m'ha sapigut greu que el personatge del text no mogués un ditet per fer que la seva vida deixés de ser tant penosa, que mostrés una conformitat terrible davant una cosa que ni omple ni fa mínima gràcia... quina peneta..

    molt ben expressat catpuig, felicitats!

  • Em pregunto...[Ofensiu]
    Yuna | 09-02-2006

    si d'ençà del relat... la vida del protagonista ha canviat ??

    Segur que molta gent s'ha identificat amb el teu relat, per què hi ha dies.. temporades.. on la rutina sens menja !!!!

    Vaig a llegir-te a veure si trobo la resposta a la meva pregunta

    ¶:)

  • Per canviar[Ofensiu]
    kukisu | 09-02-2006

    aquesta vida tan monòtona i sembla que cansada només cal mirar-se-la amb uns altres ulls, obrir finestres a la il·lusió per allò que moltes vegades ens toca viure, deixar-nos enamorar per la vida mateixa.
    Moltes gràcies pel teu relat.

  • Déu meu![Ofensiu]
    Ze Pequeño | 09-02-2006

    Jo hagués catalogat aquest relat de terror!!

    Trobo que està molt ben escrit, tret d'algun petit detall (tenir que --> haver de). Però aconsegueixes donar-li al relat un aire de rutina que com a lectora, a mi particularment, m'ha semblat angoixant.

    Expliques les coses que fa la persona protagonista d'una manera, com dir-ho, co sense ganes, transmetent així les poques ganes que té la protagonista de fer el dia a dia. Tant és, no em sé explicar.

    De totes maneres, algun dia lliure a la setmana tindrà per gaudir una micona, no?

    Una abraçadota i la meva enhorabona pel relat!

    Salz.

  • Esperem que .......[Ofensiu]
    angie | 20-11-2005

    el personatge del relat, s'assegui en el banc del parc que té predestinat...... i trobi la raó per a ésser més feliç.

l´Autor

Foto de perfil de c

c

28 Relats

67 Comentaris

35396 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:




R en Cadena

"L'EmmaThessaM em va encadenar i jo he passat la cadena a kcbodahh, a l'Orawa i a l'estelcaigut. "

(descobreix què és "R en Cadena")