Ahir

Un relat de: 4punts

Els dos ens miràvem i ens sentíem orfes. Ella era com un mirall pervers que em treia tot allò que no volia saber de mi. Feia massa estona que estàvem junts, un al costat de l'altre, divagant sobre la perdició de la condició humana. Qui ens havíem cregut que érem? A on aniríem a parar?
I el més trist, ara que la gent del primer món perdia el seu treball, que no es podia pagar l'hipoteca o comprar-se un cotxe de marca, posaven el crit al cel.Mentrestant, masses persones morien anònimament de fam, per les guerres o les malalties humanitzades en qualsevol punt indeterminat del planeta.
Sempre ho havia pensat, perquè no arribava algú, un enviat de Déu, qui fós, algú a qui escoltar i seguir devotament sense qüestionar-li res. Potser així, totes les persones viurien amb més felicitat i facilitat.
Però m'equivocava, ja feia temps que no hi havia líders, ni déus, ni semidéus, ni enviats.... tant sols invaits. Orfes que duien massa temps sense escoltar. Ningú vivia ja en aquell intent de vida. Érem enterrats en vida, però a mi això ja no em molestava, no tenia ganes de continuar veient com tot s'esfondrava funedissament davant meu com un miratge.Si havia de petar que ho fés solemnement i sense rencor; i si feia falta, amb sang i fetge.

Comentaris

  • Un relat ple de desesper.[Ofensiu]
    M.Salles | 13-01-2009 | Valoració: 10

    Malgrat tot, jo, optimista de mena, em nego apensat que deixo un món com aquest a les mees filles.

    Malgrat tot, tinc esperança. I crec que nosaltres des de les nostres infinites pertiteses, podem fer-hi alguna cosa. Podem canviar alguna cosa.

    N'estic convençuda.

  • TOT EL QUE VA PASSAR AHIR[Ofensiu]

    Avui es torna a repetir, i cada dia pitjor. Sembla que ningú vol facilitar la vida a ningú, ni la vol "felicitar" ja podem parlar, ja podem fer reunions, ja podem fer manifestacions, tot segueix igual cada dia. Es desesperant, quan podrem tornar a ahir? Potser mai més.

l´Autor

Foto de perfil de 4punts

4punts

31 Relats

86 Comentaris

29951 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
costa brava
costa d'azahar
costa blanca
....
costa molt tenir una biografia al dia.
Feia temps prou de temps que no passejava per ací.....
fins aquest bon dia....
em diuen lluís, 4punts, cacau o el pastisser indomable.

sóc habitant d'unes terres oprimides (com totes)
de parla catalana ( com cap altre)

sóc pastisser i recol.lector de mots entrelligats sovint irònics i sempre entremeliats

una forta aferrada per a tots i totes
nins i nines
nanos i nanes
alots i alotes
xiquets i xiquetes
nens i nenes
menuts i grans
grans( grans persones)