Absències de cap d'any. Microrelats a la Ràdio. Color Verd = Relats eròtics

Un relat de: mar - montse assens
Absències de cap d'any

M'excita pensar-te, saber-te dins meu, sota la pluja fina i càlida de primavera. Recordar els teus mots com llisquen per la pell, un a un, pronunciant en cada gest una carícia. Sentir una besada, un gemec latent a l'entrecuix humit i percebre com aquest cos es rebel.la cada nit quan et somnia present entre els llençols. M'embriaga buscar-te quan em recorro la pell, aquest plaer lasciu que procuro dosificar mentre engendro passió dins del fosc silenci que m'envolta.

Aquest vespre, se m'ha malmès aquest sostre de lluna entre les mans, quan passejant prop la nit he volgut tocar-lo amb els dits, sense adonar-me que el silenci pregonava solitud i tèbia tendresa en una nit càlida com aquesta de cap d'any. Se m'ha malmès, altre cop, el polsim d'estrelles dins la mirada.

Ja no hi ets però els teus mots exalten cada porus de la pell, amb cada lletra escrita que guardo de tu, delectança continguda que esclata ardent entre els llavis molsuts que tremolen en pronunciar cada mot retingut en el deliri...

Cada cap d'any obre una ampolla de cava i la capsa dels records. Enumera nous propòsits i deixa a la llista un de sol: recordar-lo cada nit fins humitejar el silenci emergent que batega febril dins del seu cos.



Relat presentat al Concurs de Microrelats ARC a la ràdio 2013-2014 “Colors” del mes de gener en que el color de la temàtica és Verd = Relats eròtics

Comentaris

  • Més poesia[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 14-01-2014

    que no reletat, però, al final, la poesia també és relat.

    I com no, la veu poetica, està carregada d'erostisme suau com una carícia.

  • Que maco Montse ![Ofensiu]
    Annalls | 14-01-2014 | Valoració: 10

    Cada vegada més, al llegir relats o poemes d'aquesta temàtica em demano on acaba l'erotisme i comença la pornografia.
    El teu és delicat com una ploma , suau, dolc i lleuger , molt fàcil de digerir i de fruir llegint-lo, més a prop d'un poema que d'un relat.

    Felicitats i tan de bo guanyis !!

    Anna