A vegades passen coses

Un relat de: Jana Cooper
Et vaig reconèixer de seguida i tu a mi també. Havíem canviat tots dos, ja no érem aquell parell de joves que un estiu es van mig enamorar en una platja de la Costa Brava. A tu et faltava molt de cabell i a mi tota la innocència. Ens varem posar a parlar com si no haguessin passat més de vint anys i com si tu no haguessis escrit aquella carta que mai et vaig contestar. Tu, dos fills de vint-i-cinc i vint-i-dos. Jo, una filla de vint-i-quatre. Tu, set anys divorciat. Jo, vuit. Hem parlat de tot: de la fira del teatre de Tàrrega, del Rajoy, de les vacances, del 9 de novembre, de cine, de la Lizarán, del Barça, de les farmacèutiques i de Nova York que no hi has estat mai, doncs anem-hi, anem-hi tu i jo. Les copes s’han buidat i ja no queden braves, tu no pares de xerrar i jo només penso en anar-me’n al llit amb tu.

Comentaris

  • ... i a mi tota la innocència.[Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 21-10-2014 | Valoració: 10

    Segona oportunitat. L'amor i el desig no tenen data de caducitat i és un plaer quan la passió s'expressa d'una manera natural. I és una llàstima quan hom renuncia a tota aquesta il·lusió per una mala experiència.
    Ens ho has contat molt bé.

  • Poden haver...[Ofensiu]
    AVERROIS | 20-10-2014 | Valoració: 10

    ...passat els anys, però si en algun moment hi va haver "filing" les coses es poden tornar a embolicar. Potser ell estava espantat i per això xarrava tant, però segur que desitjava el mateix.
    Una abraçada.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Jana Cooper

Jana Cooper

14 Relats

28 Comentaris

11618 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
“Una altra manera de viure és possible”

Si vols saber alguna cosa més de mi al meu bloc geriatricparc.com te’n faig cinc cèntims més.
Gràcies per visitar-lo!