A la llum del dia

Un relat de: setecel

Miraves aquell paisatge tants cops imaginat, el que hauries hagut de contemplar una setmana més tard, durant els dies del viatge de noces, amb la solitud embolcallada i la promesa d'oblidar als que havies deixat a l'altre costat del mar.

Olorant intensament la sal per esborrar altres olors que retornaven amb la mateixa velocitat que el vent despentinava el teu cabell moll i ondulat, sabent que el present esborraria al passat més lentament.

Les llàgrimes lliscaven galtes avall mentre el sol t'escalfava el cos, i els teus dits dibuixaven cors esquinçats a la sorra amb la mateixa rapidesa que l'aigua s'enduia, al temps que et retornaven imatges, paraules i preguntes sense resposta, que ara entenies.

El vas conèixer una nit d'estiu clavant el negre dels teus ulls al blau dels seus, mentre el teu germà et deia: és un amic especial.

Set hiverns després, se't glaçava l'ànima, la veu i el cos , descobrint-los casualment, ara feia cinc dies, caminant agafats de la mà, pels carrers de la ciutat, a la llum del dia.



Comentaris

  • He pogut sentir el dolor...[Ofensiu]
    kika anodrac | 16-02-2009 | Valoració: 9

    Sí, rellegir-lo una vegada i una altra no canvia el final...
    El desenllaç és sempre el mateix però
    cada cop se'm fa un nus a l'estómac.
    Has aconseguit sobtar-me i fer-me sentir,
    per un instant fugaç,
    el desencís, la derrota, la buidor...
    Breu i intens.
    Molt ben sintetitzat i perfectament redactat,
    es despulla poc a poc i esclata en una traca final
    que m'ha deixat baldada.

    Un cop més: Felicitats Setecel.
    M'has impressionat.

    Un petó

    P.S. El 9 és perquè, si et dono un 10, no podré ser justa amb tu el dia que escriguis allò que encara no has escrit mai però que tard o d'hora podrem llegir :)

l´Autor

Foto de perfil de setecel

setecel

12 Relats

47 Comentaris

18981 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Vaig néixer a la ciutat dels sants, el dia de festa major, en els darrers temps d'un règim que no hauria d'haver existit...des de petit m'apassiona la lectura, l'escriptura, i qualsevol expressió artística .A part d'escriure amb més o menys lucidesa i encert, també faig teatre i ràdio.
Gràcies per llegir-me.Espero que hagis gaudit tant com ho faig jo mentre escric
M'agradaria i agrairia llegir els teus comentaris.
igresalreves@gmail.com